Αυτό που πολλοί δεν ξέρουμε είναι πως η ταχύτητα φόρτισης του κινητού εξαρτάται από τον φορτιστή…

Από την άλλη θα έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι φορτιστές δουλεύουν ταχύτερα από άλλους ενώ σίγουρα θα έχετε δει πως η φόρτιση μέσω του USB του υπολογιστή είναι σαφώς πιο αργή από την παροχή. Ταυτόχρονα αυτό που μπορεί να συμβεί είναι να φορτίσετε με τον φορτιστή κάποιου άλλου και να έχετε διαφορά…

Οι κύριοι στη Mizco φαίνεται να έχουν βρει το κλειδί για γρήγορη φόρτιση και βγάζουν στην αγορά φορτιστές για πλατφόρμες smartphones που, όπως λένε, φορτίζουν το smartphone πιο γρήγορα από ποτέ.

Όπως λένε οι universal συσκευές φόρτισης έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τον βέλτιστο τρόπο μόνο για ένα μοντέλο, το iPhone. Αν και μπορούν να φορτίσουν Android και BlackBerry κάνουν περισσότερο για να φορτίσουν. Για να ξεπεράσουν το πρόβλημα οι τεχνικοί της Mizco έχουν βγάλει τρεις φορτιστές, ειδικά για κάθε πλατφόρμα.

Οι φορτιστές DIGIPOWER έχουν Home & Car Kit για $29.99, ενώ ο Home Charger έχει $24.99 και το Car Kit τιμάται $19.99, με ένα Power & Sound Kit με ακουστικά και το Home & Car Kit στα $39.99.