Αυτό είναι το πανέμορφο δημιούργημα της Dutch Orphiro Electric Motorcycle. Λίγες οι λεπτομέριες μέχρι σήμερα αλλά είναι μια μηχανή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Η Orphiro Electric Motorcycle που παρουσιάζει το gizmag έχει το στιλ ενός “wide body cruiser” και είναι μια μηχανή που έχει κατασκευαστεί από την αρχή, από το λευκό χαρτί από τον κύριο Alexander Steegh και την ομάδα απο το Πανεπιστήμιο Fontys of Applied Science. Μια ειδική, custom κατασκευή με ένα σωληνοτό πλαίσιο και panel με μοντέρνο look. Οι πέντε μπαταρίες ιόντων-λιθίου είναι προσεκτικά κρυμμένες κάτω από την εικόνα ενώ υπάρχει εμβέλεια 100 χιλιομέτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα των 72V και τελική 120 χλμ/ώρα.

Το μοτέρ δίνει κίνηση στον πίσω άξονα ενώ η “δεξαμενή καυσίμων” δείχνει και την ισχύ που απομένει με έναν ‘μετρητή’. Δείτε τις φωτογραφίες και αναρωτηθείτε πως θα μπορείτε να μετακινηθείτε για 6.5 ώρες με μια φόρτιση.

Αυτά είναι τα specs που έχουμε μέχρι σήμερα ενώ η Motorcycle USA λέει πως η τιμή θα φτάνει τα 49.000 ευρώ. Προφανώς λοιπόν θα είναι μια προσπάθεια περιορισμένης παραγωγής…

Δείτε το προϊόν στο Orphiro website.