Όλο και περισσότερες οι πληροφορίες για το νέο Sony μικρό…

Αν και ο ΄γιαπωνέζος’ δεν έχει πει πόση RAM έχει το Vita με το νέο φορητό PlayStation Vita να είναι για την ώρα τεχνικά… σφίγγα για τα specs, μαθαίνουμε από έναν developer πως το μηχάνημα έχει “περίπου δέκα φορές” το ποσό της μνήμη RAM σχέση με το αρχικό PSP.

Οι developers έχουν μείνει… στόμα ερμητικά κλειστό και για τα Vita developer kits και δεν έχουν πει λεπτομέρειες αλλά ο κος Dani Sánchez-Crespo, ο CEO για το στούντιο παιχνιδιών PSP Novarama, είπε στο περιοδικό Develop magazine: “The first PSP had 32 MG of RAM and we have about ten times that now.”
– που σημαίνει…

… δέκα φορές περισσότερη RAM. Προσέθεσε δε και πως το PS Vita will “‘έχει πολύ μεγαλύτερη ισχύ σε θέματα γραφικών – GPU power, CPU ισχύ και RAM.”

Η Sony όπως λέει κος Sánchez-Crespo στο Develop έχει δώσει στο Vita, “… μεγάλο περιθώριο σε θέματα ισχύος GPU, CPU και RAM.”

Ταυτόχρονα ο κύριος μας… ‘ψιθυρίζει’ πως το σύστημα έχει καλή ζωή μπαταρίας και είναι “…fantastic,” το ότι παρά την μεγάλη ισχύ ενός τετραπύρηνου επεξεργαστή, η μπαταρία κρατά.

Η Sony έχει αποφασίσει προφανώς να περπατήσει σε μια γραμμή κόστους προς απόδοση που είναι πολύ λεπτή με έξυπνες επιλογές ‘κόβω’ και ‘δίνω’ σε ισχύ.

Εν αναμονή τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη…