Και είναι η… εθνική μας εορτή;!

Ένα φυλλάδιο που σχεδιάζει η αλυσίδα Blockbuster στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνει ως ημερομηνία για το Sony PlayStation Vita — και το 3G και τη non-3G έκδοση — την 28η Οκτωβρίου.

Η Sony έχει ξεκάθαρα έχει δηλώσει πως το σχέδιο είναι να έχουμε το PlayStation Vita αυτή τη χρονιά με δύο βασικά ερωτήματα: το πότε και το που.

Η γενική αίσθηση είναι πως το πρώτο πάτημα θα είναι στην Ιαπωνία αφού πάντα έτσι συμβαίνει με τα PlayStation μηχανάκια όπως και το προηγούμενο Portable, άλλες φήμες όμως μιλούν για ΗΠΑ, Ευρώπη, ακόμη και ited States, Europe και μια ημερομηνία για όλες τις χώρες παγκόσμια σε κοινό worldwide λανσάρισμα.

Η τελευταία όπως πληροφορία δίνει πως το Blockbuster στη Βρετανία θα έχει τον Οκτώβρη ως μήνα κυκλοφορίας, μια ανώνυμη πληροφορία στο IGN.

Το φυλλάδιο δίνει την 28η Οκτώβρη ως ημερομηνία και για τη Wi-Fi-only και τη 3G+Wi-Fi έκδοση του PS Vita. Δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Blockbuster η γνησιότητα ούτε υπάρχει σχόλιο από τη Sony από την άλλη έχουμε την κυκλοφορία του Uncharted 3 στις 4 Νοεμβρίου με το παιχνίδι να βγαίνει στην Ευρώπη στις 2 Νοέμβρη, ενώ το Call of Duty: Modern Warfare 3, θα βγει 8 Νοεμβρίου.

Αλήθεια η όχι; Πάντως η χρονική ‘περιοχή’ είναι σίγουρα σωστή..