Είναι το roadmap που έχει διαρρεύσει από το Donanimhaber.com, και με βάση αυτό η ΑMD σχεδιάσει να μεταμορφώσει την παραγωγή της σε νέους πυρήνες συστημάτων – mobile APU cores, στους επόμενους μήνες.

Το Llano της εταιρίας έχει καθυστερήσει και δεν είναι έκπληξη πως θα αντικατασταθεί από την Trinity APU σε λιγότερο από έναν χρόνο.

Σε αντίθεση με το Llano, το Trinity θα βασίζεται στη νέα αρχιτεκτονική της AMD, την Bulldozer και υπόσχεται πιο ισχυρό επεξεργαστικό πυρήνα – CPU. Επιπλέον το Trinity θα έχει νέο πυρήνα γραφικών και το Donanimhaber μιλά για  720 ή και 800 stream επεξεργαστές ενώ το high-end Llanos έχει 400. Το Trinity θα έχει μια ποικιλία από SKU, από τα 35W μέχρι και τα 60W.
Το Trinity θα αναλάβει να δώσει τη μάχη του στην αγορά επιδόσεων ενώ το τετραπύρηνο Weatherford και το διπύρηνο Richland θα αναλάβουν την ‘κανονική’ αγορά από τους σημερινούς Llano.

Όλα είναι μηχανήματα στα 32nm και η παραγωγή θα γίνει με την Globalfoundries. Τα Weatherford και Richland είναι των 35W.
Στα χαμηλά και την αγορά μειωμένης ισχύος η AMD θα φέρει τους Krishna APU με τέσσερις πυρήνες και δύο. Υπόσχονται κατανάλωση 20W στα μοντέλα Krishna. Ο Krishna έχει ένα δύο πυρήνων 8W μέρος και τη βασική αγορά των 12άρηδων notebook και θα αντικαταστήσει τη σειρά C των APU. Οι Wichita και Krishna θα κατασκευάζονται στα 28nm, μάλλον από την TSMC.

Περισσότερα εδώ.`