… που είναι εξοπλισμένα με iPhone-based Pandora streaming ραδιοφώνου.

Την εβδομάδα αυτή διάλεξε η Sony για να αναβαθμίσει τη σειρά των συστημάτων in-car της  και συνολικά ρίχνει στην παγκόσμια αγορά, οκτώ συσκευές.

Είναι οι CDX-GT565UP, DSX-S210X και DSX-S310BTX ανάμεσα τους όμως που έχουν ενδιαφέρον με τη δυνατότητα για streaming ήχο. Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής ακούμε για τη δυνατότητα ακρόασης του Pandora Internet radio από ένα συνδεδεμένο iPhone..

Επιπλέον τα μηχανήματα έχουν USB και Bluetooth ενώ στα S210X και S310BTX μπορούν να μετακινηθούν και τα χειριστήρια του Pandora από το κινητό στο μηχάνημα.

Περισσότερα και πολύ ενδιαφέροντα για όλα τα μοντέλα:

Το δε S310BTΧ μπορεί να συνδεθεί και με Android ή BlackBerry συσκευές, το πρώτο στην αγορά που το κάνει αυτό ενώ τα περισσότερα μηχανήματα, όπως τα CDX-GT56UI και CDX-GT660UP έχουν direct USB σύνδεση για να συνεργαστούν με κάθε λογής MP3 MP4 μηχανάκια. Στη σειρά υπάρχει και το SXV100 tuner για τα νέα CDX-GT360MP, CDX-GT56UI, CDX-GT565UP και CDX-GT660UP και ακρόαση δορυφορικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Το CDX-GT260MP είναι το αρχικό μοντέλο με 52W ανά ηχείο και 4 ηχεία ενώ το CDX-GT40U δίνει generic USB υποστήριξη, το CDX-GT360MP έχει direct iOS υποστήριξη και το CDX-GT56UI ένα equalizer επτά περιοχών και αυτόματη ρύθμιση – automatic leveling.

Το δε GT565UP υποστηρίζει Pandora ήχο από το Ιντερνετ και έχει καλύτερη ‘μηχανή ήχου’ και φωτισμό ενώ το GT660UP έχει drop-down panel, δύο γραμμών LCD οθόνη και την τεχνολογία SensMe από τη σειρά των Walkman -διαλέγει μουσική ανάλογα με τη διάθεση.

Τα δύο μοντέλα DSX δεν αναπαράγουν CD αλλά έχουν οθόνες OLED με τέσσερις γραμμές και τις SensMe playlists. Το S310BTX έχει και Bluetooth για ασύρματο streaming.

Και τα CDX και τα DSX από τον άλλο μήνα στην αγορά..

Read more: http://www.electronista.com/articles/11/08/10/sony.2011.car.head.units.tie.to.iphone.for.pandora/#ixzz1UoBPmEQP