… και Xbox Live τίτλους. Το Windows Phone Mango που είναι η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση για το λειτουργικό σύστημα των κινητών τηλεφώνων WP7 πρόκειται να είναι η μεγάλη αναβάθμιση και έτσι θα μπει πιο δυνατό στη μάχη με τα iOS και Android.

Η αμερικανική εταιρία θα προσθέσει και νέα χαρακτηριστικά ενώ προσέθεσε και το νέο Games Hub στη λειτουργία του συστήματος με 14 νέους Xbox Live τίτλους.

Ήδη έχει γίνει ενσωμάτωση των avatar στα Windows Phone Mango ενώ η Microsoft ανακοίνωσε και τα Avatar Awardables, που είναι εικονικά σήματα για επιτυχίες σε παιχνλίδια. Η εταιρία λανσάρισε δε και τα Game Add-ons που είναι ουσιαστικά in-app αγορές μέσα στα παιχνίδια για νέα όπλα και επίπεδα.

Το επόμενο νέο χαρακτηριστικό θα ικανοποιήσει τους γονείς πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλον και αυτό γιατί θα ενσωματωθούν λειτουργίες ελέγχου (parental controls) μέσα στο Games Hub. Με την έλευση του λειτουργικού Mango οι γονείς θα μπορούν να αποφασίσουν τι θα είναι διαθέσιμο από το Marketplace στα παιδιά τους.

Νέο και το χαρακτηριστικό “Fast Async,” που “…βελτιώνει το gameplay για multiplayer, turn-by-turn Windows Phone παιχνίδια.”

Οι νέοι Xbox Live τίτλοι καταγράφονται στο Windows Phone Blog και θα φτάσουν στους επόμενους μήνες μαζί με το Mango.