Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον event είναι σε εξέλιξη στην Αθήνα. Και είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να έχουμε – όπως και έχουμε σημαντικές πρεμιέρες και νέα σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο από την καρδιά της χώρας μας..!

Έτσι λοιπόν πέρα από τις A77 και NEX-7 όπως και τις A65 αλλά και τη νέα κάμερα των Sony people, όπου όπως ήταν λογικό εστίασε το όλο event, στη Sony Συνέντευξη Τύπου η εταιρία έδωσε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία μια ένα τμήμα του bussiness της που πάει πρίμα στις αγορές…

Η Sony επιβεβαίωσε λοιπόν αυτά που σας είχαμε πει για νέους NEX φακούς που θα λανσαριστούν στο 2012: ένας ευρυγώνιος zoom, ένας telephoto και ο πρώτος mid-range G NEX φακός…

Και η νέα “full-frame”…

Ως το μεγάλο αστέρι, ένα πραγματικό tour de force στη σειρά των Alpha και μετά την… συνταξιοδότηση του βετεράνου A850, η A77 είναι η νέα ναυαρχίδα της Sony στην κατηγορία.

Επιπλέον όμως και τονίζοντας την σοβαρή αντιμετώπιση που έχει για τη σειρά παράλληλα με τις NEX SLT, η ιαπωνική εταιρία τόνισε πως full-format κάμερες (ή “…chambers with a larger sensor,” “…σώματα με μεγαλύτερο αισθητήρα”) είναι επίσης στο roadmap.

Ήδη όπως έχουμε πει υπάρχουν οι φήμες για μοντέλο με αισθητήρα 24 x 36χιλ. και κάπου στο 2012 την άφιξη…