Κάτι συμβαίνει με την Fujitsu και τις αδιάβροχες συσκευές και η εταιρία εκτός από το αδιάβροχο tablet της, έχει και πλάνα για τρία νέα κινητά που θα κυκλοφορήσει ο πάροχος NTT DoCoMo στην Ιαπωνία…

Τα κινητά δεν είναι μόνο αδιάβροχα αλλά ενσωματώνουν και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων AuthenTec AES1750 για πιο ακριβές scrolling και καλύτερη συμπεριφορά στον χειρισμό.

Το πρώτο θα είναι το docomo PRIME series F-09C, με μια οθόνη αφής στις 3.5” που περιστρέφεται αλλά και μια 16.3MP κάμερα (!) που μπορεί να συλλάβει και full HD ταινίες. Στη συνέχεια υπάρχει και το docomo SYTLE series F-10C που είναι ίδιο με το F-09C αλλά με πιο λεπτό σώμα στα 11.8 χιλιοστά thickness και την τεχνολογία ‘Prism glass illumination’. Θα έχει και μια 12.2MP κάμερα που τραβάει full HD βίντεο.

Τελευταίο είναι το κινητό docomo SMART series F-11C με πάχος 12.8 χιλιοστά για τους business users αφού έχει και ενσωματωμένο business card reader συνδεδεμένο με ένα address book.

Όπως είπαμε είναι αδιάβροχα όλα το κινητά αλλά δεν έχουμε μάθει πως και σε τι τρέχουν (Android; ή μήπως και Windows Phone 7;). Ενδιαφέροντα τα… γιαπωνεζάκια!