Ακύρωση θορύβου για με τα tech MDR-NC200D…

Τα smartphone κάνουν όλο και περισσότερα πλέον οπότε και είναι απολύτως λογικό να έχεις την επιθυμία να ακούς με πιστότητα/ Τα νέα… καλούδια της  Sony περιλαμβάνουν και τη νέα τεχνολογία που βοηθά να έχουμε ακόμη καλύτερο ήχο στο δρόμο. Είναι noise canceling ακουστικά ειδικά για χρήστες  smartphone και ονομάζονται MDR-NC200D…

Η ιαπωνική εταιρία ενσωμάτωσε ψηφιακή τεχνολογία σε απλά, over-the-head ακουστικά που κοστίζουν λίγο. Η Sony λέει πως η τεχνολογία DSP (digital signal processing) τεχνολογία μειώνει τον εξωτερικό θόρυβο κατά 98.2%, οπότε αεροπλάνα, μηχανάκια, φωτοτυπικά και το βουήτο εξαφανίζεται….

Τα μοντέλα στη σειρά είναι δύο με την τεχνολογία Sony S-Master Full Digital για την ενίσχυση ενώ η Sony Digital Noise Cancelling (DNC) λαμβάνει δείγματα από τον χώρο (ambient noise sampling) και μαζί με την επεξεργασία από τον Sony Digital Equalize γίνονται οι επιλογές αυτόματα.

Το MDR-NC100D είναι το μοντέλο με ακουστικά ψείρα και 13.5 χιλιοστών drivers ενώ τα MDR-NC200D είναι με full-size 40mm driver έχει όμως το καλό πως ‘πακετάρεται’ εύκολα.

Είναι και ασύρματα μπορείς να ακούς για 22 ώρες με μπαταρίες AAA!