Είναι οι ειδικές κάρτες μνήμης για τις pro κάμερες της εταιρίας και τώρα η γκάμα επεκτείνεται…

Η ιαπωνική εταιρία έχει ετοιμάσει τη νέα SxS PRO στα 64GB card, το SBP-64A, που μπορεί να γράψει/σβήσει με τον απίστευτο ρυθμό των 1.2Gbps μέσα από ένα ExpressCard slot χωρίς να υπάρχει ανάγκη για αντάπτορα. Με τη χωρητικότητα των 64GB η κάρτα μπορεί να εγγράψει μέχρι και 120 λεπτά από HD422 50Mbps πλάνα σε MXF mode, ενώ μια κάρτα 64GB μπορεί να ‘περάσει’ σε ένα laptop σε μόλις 8 λεπτά..

Όπως όλες οι SxS και το το μοντέλο των 64Gb ‘υπόσχεται’ ανθεκτικότητα και ταχύτητα ενώ συνεργάζεται με τις Sony XDCAM HD και XDCAM EX στη σειρά των ‘καλών’ camcorders της εταιρίας Η SBP-64A συνδυάζεται με την “Intelligent Technology by SxS” τεχνολογία και την “power failure management” επιλογή.

Τι κάνουν αυτές οι τεχνολογίες; βοηθούν να δημιουργηθεί ξανά ένα data management table με τα δεδομένα ακόμη και αν υπάρξει ένα πρόβλημα τάσης ή τυχαία βγει από την κάμερα η κάρτα ενώ γράφει.

Μια sophistique λύση για να μην χαθούν data ενώ ξ SBP-64A προσφέρει και την slow-motion επιλογή εγγραφής όπως όλες οι XDCAM HD/XDCAM EX μηχανές. 



Η SxS PRO 64GB διαθέσιμη τον άλλο μήνα…