Το τμήμα R&D της ιαπωνικής εταιρίας δουλεύει υπερωρίες και αυτό που έχουμε είναι τα νέα micro ηχεία με την ονομασία BA drivers. Τι υπόσχονται; τη ίδια δυναμική απόκριση με ηχεία διαμέτρου 13.5 χιλιοστών αλλά σε πολύ μικρότερο πακέτο. Μικροσκοπικό…

Είναι τα  XBA-1, XBA-2, XBA-3 και XBA-4. Τα ακουστικά έχουν ένα  (full range), δύο (full range και ένα woofer), τρία (full range  αλλά και woofer και tweeter), και τέσσερα (full range και woofer, tweeter και super woofer) BA drivers αντίστοιχα.

Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε για χρήστες smartphone και το iPhone, η Sonyέχει δημιουργήσει την έκδοση “ip”των ακουστικών που έχουν και τηλεχειρισμό για music players και handsfree ομιλία.

Για πιο sporty άτομα η Sony έχει τα XBA-S65που είναι αδιάβροχα ενώ  τα Sony XBA-BT75 είναι ασύρματα Bluetooth που έχουν σχεδιαστεί ώστε μπαταρία και κύκλωμα ελέγχου να είναι μέσα στα ακουστικά. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακά compact σχήμα.

Τέλος για όσου ανησυχούσαν για το θα ετοιμάσει η εταιρία νέα μοντέλα με ακύρωση θορύβου – noise-canceling, η  Sony ετοίμασε τα XBA-NC85D ένα in-ear ψηφιακό μοντέλο – το μικρότερο στον κόσμο σήμερα…

Η Sony μιλά για λειτουργία ενεργής ακύρωσης για 20 ώρες και 97.5% επιτυχία.

Από τον Νοέμβριο στις αγορές, αρχικά στην Ασία…