Ίσως ένας λόγος που το iPad μετά από 17 μήνες είναι το γεγονός πως το… μιμούνται τα άλλα μηχανάκια.

Επιπλέον το όλο οικοσύστημα είναι διαφορετικό ενώ τα πλεονεκτήματα που έχουν ανταγωνιστικά σχέδια έχουν να κάνουν με θύρες και το – βασικό είναι αλήθεια, πως μπορούν να ‘παίξουν’ Flash βίντεο.

Τελικά αυτός που περιμέναμε τα κατάφερε. Η Sony, η εταιρία που έχει όλα τα χρόνια παραμείνει στην κορυφή των καταναλωτικών συσκευών επειδή κάνει κάτι ‘διαφορετικά’ έχει βγάλει εδώ και λίγες ημέρες στις αγορές κάτι ‘άλλο’. Ένα όμορφο tablet με ασσύμετρη σχεδίαση και πολλές, πολύ όμορφες και χρηστικές αλλαγές στο software. Επιπλέον, το τρίτο ‘δώρο’ είναι το περιεχόμενο.

Το αποτέλεσμα; το Sony Tablet S, παρά τις όποιες αδυναμίες – ουσιαστικά το ότι δεν είναι τόσο λεπτό όσο μερικές συσκευές, ΔΕΝ είναι iPad wannabe.

Η δε φωτεινή, στις 9.4΄΄ οθόνη είναι εντυπωσιακή και δεν ενώ το Tablet S έχει και SD θύρα μνήμης αλλά και την επιλογή των 250,000 third-party apps του λειτουργικού Android.

Η Sony έχει προσθέσει και software δικό της στο Tablet S ενώ το μηχάνημα δεν το βλέπει σαν ένα ακόμη tablet αλλά ένα “entertainment-consumption” μηχάνημα.

Και είναι πολύ πιο εύκολο στο να το κρατάς…


Επιπλέον σύντομα θα κάνει την εμφάνιση του και ακόμη πιο ριζοσπαστικό Tablet P, ένα μοντέλο που διπλώνει με δύο οθόνες στις 5.5”.

Ναι. Είναι τα πιο σημαντικά tablet του 2ου μισού του 2011.

Ναι, είναι κουτιά με μηχανήματα!