Είναι το μοναδικό που κυκλοφορεί στα ελληνικά… χώματα και βγήκαμε μαζί του βόλτα!

Ο λόγος για το μοναδικό “…δεν είναι iPad” tablet της αγοράς, το ξεχωριστό S1 που βρέθηκε για μια σύντομη δοκιμή στα χέρια του gadgetfreak.gr. Βασικά συμπεράσματα που συνοδεύονται από τις φωτό μας για πρώτο πιάτο:

1. Είναι πολύ ελαφρύ. Για την ακρίβεια το ‘νιώθεις’ πιο ελαφρύ π.χ από τα Xoom, ή Asus της αγοράς αλλά και το iPad. Οι λόγοι; Πρώτα από όλα η σχεδίαση ‘διπλωμένο βιβλίο’ που έχει και όντως σε portrait θέση σε κάνει να έχεις πιο ξεκούραστο τον καρπό και δεύτερον, τα υλικά κατασκευής του σασί. Μοιάζει με μια κατασκευή από ανθρακονήματα ή/και κράμα πλαστικού κράματος. Κάτι ανθεκτικό και ιδιαίτερα ελαφρύ.

2. Η οθόνη είναι just right. Οι ίντσες μοιάζει να παραπέμπουν σε περιοδικό και εύκολα θα χωρέσει στην τσάντα.

3. Το Android αυτό είναι επιτέλους ώριμο. Πολύ γρήγορη απόκριση και καταπληκτικά χρώματα όπως πρέπει για ένα μηχάνημα της Sony.

4. Γυρίζει τα βλέμματα. Ναι, μετρά και αυτό σε ένα tablet ενώ και η σχεδιασμός και το όνομα Sony είναι κάτι που μετρά. Αφήστε που είναι και πολλά τα αξεσουάρ που υπάρχουν στην αγορά, ή τουλάχιστον θα αρχίσουν να έρχονται σύντομα.

Πολύ όμορφη και χρηστική και η app για να λειτουργεί σαν πολυτηλεχειριστήριο. Είναι σίγουρα πως μετά τη χρήση στο σαλόνι, στο ταξίδι και στα διαλείμματα, θα έχει και αρκετή ώρα στα χέρια του αγοραστή σαν το κεντρικό ‘εργαλείο’ διαχείρισης των συσκευών του σπιτιού.

Το μηχανάκι που είχαμε στα χέρια μας δεν είχε λειτουργία 3G ούτε όλες τις επιπλέον εφαρμογές που θα του έχει βάλει η Sony όταν βγει στην αγορά. Επιπλέον κάτι μας λέει πως στην Ελλάδα θα ‘κουμπώσει’ στον χρονισμό της διάθεσης και το λειτουργικό Ice Cream Sandwich…



Περιήγηση…

Περισσότερα σε κομμάτι παραγωγής!