Δείτε live blog της παρουσίασης όπως και την κάλυψη του Wired

Ταυτόχρονα μαθαίνουμε πως τα δίκτυα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας περιμένουν δύο νέα iPhones με τις τιμές και τη διάθεση στα καταστήματα στις 14 Οκτωβρίου. Το δε iOS 5 θα είναι διαθέσιμο για 3GS, 4 και τα τελευταία Touch όπως και τα iPad στις 12 Οκτώβρη…

Οι διαπραγματεύσεις με την Apple για την τιμή άρχισαν το βράδυ στις 6 και ο Tim Cook θα είναι στην παρουσίαση σε λίγες ώρες.

Όπως είπαν στην Guardian από τις εταιρίες μόλις ο Tim Cook είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την παρουσίαση θα δοθούν και οι τιμές ενώ η 14η Οκτώβρη είναι σχεδόν επιβεβαιωμένη – για το Ηνωμένο Βασίλειο τουλάχιστον.

Είναι τέτοια η μυστικότητα από χθες που πέντε πάροχοι στη Βρετανία δεν είχαν καμία αποκάλυψη πριν να γίνει επίσημα η παρουσίαση.

Πέρα από τη Βρετανία πάντως, εκτός των Apple καταστημάτων τα αποθέματα θα είναι τόσο περιορισμένα που θα διατίθενται από εταιρία μόνο μέσα από καταστήματα και όχι από τα websites. Της ίδιας της Apple τα καταστήματα θα περιμένουν από τις 7 το πρωί στις 14 Οκτώβρη.

Όλες οι πληροφορίας και μέσα από Γερμανικό site της Vodafone μιλούν για ένα 4S σε 16GB, 32GB και 64GB ενώ το iPhone 4 ήταν σε 16GB και 32GB έξω στα καταστήματα.

Πόσο;

Όπως λέει το 9to5Mac η τιμή του ξεκλειδωμένου 4S θα είναι ίδια με του σημερινού 32GB iPhone 4, ενώ το 32GB μοντέλο θα έχει την τιμή του 16GB iPhone 4.

Και η μάχη με τα Android κινητά που φέτος είναι πανίσχυρα για το επόμενο τρίμηνο, αναμένεται σκληρή…

PS Στο ιαπωνικό website ήδη υπάρχει η αναγραφή για 4S.

Ζωντανά στα:

Cnet
Macworld
Thisismynext
Arstechnica
AppleInsider
Engadget
Slashgear