Ήδη έχουμε μιλήσει για το σημαντικό νέο λειτουργικό της Google…

To Android 4.0 aka Ice Cream Sandwich έχει όπως έχουμε πει σχεδιαστεί για tablet και smartphone και είναι ένα αμάλγαμα των δύο λειτουργικών Android. Από την άλλη στο χθεσινό λανσάρισμα το είδαμε σε smartphone και δεν ακούστηκε κάγτι για τα tablet. Οι κύριοι στο endgadget κατέβασαν τον Ice Cream Sandwich SDK και έτρεξαν τον emulator για να δοκιμάσουν το λειτουργικό σε διαστάσεις tablet.

Και επίσημα απαντά ‘ναι’ η Google…

Η Google πάντως απάντησε σε ερώτημα του fudzilla και επιβεβαίωσε πως το Android 4.0 Ice Cream Sandwich θα έρθει στα tablets. Λέει πως το Android 4.0 θα εμφανιστεί σε tablets “…quite soon” ενώ ήδη όπως λένε φήμες έρχονται κάποια μοντέλα.

Η εταιρία δήλωσε: “In the video from the event we talk about how Ice Cream Sandwich (Android 4.0) is the release that brings one OS that works well across both tablet and phone – so yes, it will work on tablets. We’ll be releasing Android 4.0 soon and open-sourcing it.” Και επίσημα όλα όσα μαθαίναμε σε φήμες.

Η εμπειρίας μας λένε πως είναι παρόμοια με αυτή στο Nexus Galaxy smartphone. Θα τελειώσει η ‘σχιζοφρένεια’ με τα Android να ξέρει και ο μέσος καταναλωτής τι του/της γίνεται; Φαίνεται πως ναι…