Ναι, χρειάστηκε η αλήθεια χρόνος, προφανώς με τη Google να ασχολείται με άλλα project όπως το +, αλλά ήρθε…

Μέσα από ένα post από το επίσημο Google TV blog πριν λίγες ώρες, η Google ανακοίνωσε την αναβάθμιση e Google TV Honeycomb που έφτασε στην αγορά. Και φαίνεται πως τελειώνει η εποχή των screenshots που ‘διέρρευσαν’ αλλά και όλων των YouTube βίντεο με την αναβάθμιση..

Η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση για το Google TV που είναι ουσιαστικά μέσα σε σειρά τηλεοράσεων της Sony και το Revue της Logitech, είναι το Android 3.1 Honeycomb και φέρνει πληθώρα από νέα χαρακτηριστικά, καθιστώντας ουσιαστικά την τηλεόραση ακόμη πιο έντονα ένα rich media εργαλείο. Το Google TV 2.0 έχει ολοκαίνουργιο user interface που είναι απλό και εύκολο στη ρύθμιση όπως στα Android κινητά ή τα tablet, έχει βελτιωθεί η αναζήτηση περιεχομένου, η εμπειρία YouTube experience, ενώ, φυσικά, το Android Market δίνει πρόσβαση σε πληθώρα από Android apps στην οθόνη της TV.

Φυσικά σημαντική είναι και δυνατότητα hardware 3D acceleration και η υποστήριξη για USB.

Το Google TV update θα φτάσει στις Sony Internet TVs και τα Sony Internet TV Blu-ray Disc players – ναι, και το δικό σας αν είναι φρέσκο, από την άλλη εβδομάδα ενώ και το κουτί set top, το Logitech Revue θα λάβει την αναβάθμιση “soon”, όπως λέει η Logitech.

Οι Google TV από τη Sony αναμένουμε πάντως νωρίς (;) το 2012 να φτάσουν και στην Ευρώπη και την Ελλάδα…