Η Yahoo λανσάρει τέσσερα προϊόντα την Τετάρτη και όλα είναι για τα iPad, Android και τις mobile συσκευές…

Τα πιο σημαντικό προϊόν είναι το Yahoo Livestand για το iPad μια social newsstand app που έχει σαν στόχο να αναμετρηθεί ευθέως με το Flipboard.

Εκτός όμως από το Livestand η Team Yahoo λανσάρει στο Product Runway Even στα αρχηγεία της στο Sunnyvale της Καλιφόρνια και άλλα πράγματα.

Ο γίγαντα των digital media λανσάρισε και το IntoNow για το iPad. Το IntoNow που αγόρασε η Yahoo δίνει τη δυνατότητα να ακούς λίγα δευτερόλεπτα από ένα TV show και να καταλαβαίνεις τι είναι.

Η νέα iPad app φέρνει τι λειτουργικότητα ενός tablet, ενώ έτσι έχουμε και τα related tweets, hashtags και άλλο περιεχόμενο σε σχέση με όσα έχουμε δει σε περιεχόμενο.

Είναι σχεδιασμένη ως μια companion app για την TV.

Η εταιρία αποκάλυψε και το Yahoo Weather for Android που τώρα είναι διαθέσιμο σε 35 γλώσσες ενώ η app είναι και ένας απλός τρόπος να έχουμε τον καιρό από όλο τον κόσμο με το The Weather Channel. Οι χρήστες μπορούν να “βλέπουν” τον καιρό στην τοποθεσία μέσω mosaic και Flickr φωτογραφιών.

Τέλος η Yahoo λανσάρει έκδοση HTML5 του Yahoo Mail για το iPad με ένα “…simple and clean interface” για κάθετι που θα χρειαστεί με emails. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι το dashboard με πρόσβαση στο top stories, σε καιρό, Flickr photos και Yahoo βίντεο.

Η στρατηγική του Yahoo είναι “να είμαστε όπου θέλει ο καταναλωτής”…