Και μερικά… καλά νέα για την τσέπη και τις hi tech ‘ανάγκες’ μας!

Μια αγορά μιας Sony Internet TV από 1/11/2011 μέχρι 31/01/2012
η εταιρία μας λέει πως θα παρέχει πολλά δωράκια και μεταξύ με μόλις με €69 την κονσόλα PS3ΤΜ μαζί με το uberhit, το Uncharted3. Nice…

Ένα μοναδικό, πακέτο προσφοράς διαθέτει σήμερα λοιπόν η Sony με την αγορά κάθε Sony Internet TV.

Τι μας δίνει; τα… πάντα! Επαναφορτιζόμενα 3D γυαλιά, κάμερα – μικρόφωνο Skype, USB WI-FI είναι μερικά μόνο από τα δώρα που συνοδεύουν τις Sony tv με δυνατότητα πρόσβασης στο Internet, ενώ η ίδια προσφορά δίνει τη δυνατότητα στους fans του PlayStation να αποκτήσουν το μοναδικό PS3ΤΜ μαζί με την τρίτη συνέχεια του πολυβραβευμένου τίτλου της σειράς Uncharted: “Η Εξαπάτηση του Drake” στη μοναδική τιμή των €69!

H προσφορά της Sony ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου 2011 και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος  Ιανουαρίου 2012 (31/01/2012) – ιδανική πρόταση δώρου για εσάς ή τους αγαπημένους σας αυτά τα Χριστούγεννα!

Οι προσφορές αφορούν αναλυτικά:

  • 2 ζευγάρια επαναφορτιζόμενα 3D γυαλιά, καθώς και κάμερα – μικρόφωνο Skype με την αγορά κάθε Sony Internet TV, σειράς HX920 (το δώρο βρίσκεται μέσα στη συσκευασία)
  • Ένα PS3ΤΜ 320GB και τον πολυαναμενόμενο τίτλο Uncharted3ΤΜ στην απίστευτη τιμή των €69 με την αγορά κάθε Sony Internet TV, από τις σειρές ΗΧ920, ΗΧ820, ΗΧ720, ΝΧ720 (απαιτείται εγγραφή του προϊόντος στο www.sony.gr/sonyprosfora)
  • Δωρεάν κάμερα – μικρόφωνο Skype με την αγορά κάθε Sony Internet TV, από τις σειρές HX820, HX720, NX720 (απαιτείται εγγραφή του προϊόντος στο www.sony.gr/sonyprosfora)
  • USB WI-FI, δώρο με την αγορά κάθε Sony Internet TV, από τις σειρές EX720, EX520, CX520 (απαιτείται εγγραφή του προϊόντος στο www.sony.gr/sonyprosfora)

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sony.gr/sonyprosfora μέχρι τις 31/01/2012 και κάνετε την εγγραφή του προϊόντος δίνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται.

Σημειώστε τις ημερομηνίες και προλάβετε στα καταστήματα αυτή τη μοναδική προσφορά!

Αναζητήστε τους ειδικούς της Sony για να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα χαρακτηριστικά των Sony Internet TV και για περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες σχετικά με την προσφορά.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.sony.gr/sonyprosfora.

Ναι, η Sony μας φέρνει τα… Χριστούγεννα κοντά!