Δεν είναι μόνο ο πιο νέος κορυφαίος Vaio της Sony στη σειρά των o εντελώς new F23Z αλλά η Sony μας ενημερώνει πως έχουμε και μια ειδική προσφορά για κάθε μηχάνημα που πωλείται στην Ελλάδα…

Όσοι λοιπόν αποκτήσουν τον F23 θα μπορούν να εγγράφονται στο www.vaio.gr και θα τους αποστέλλονται 2 Blu-Ray της ταινίας «Harry Potter – Οι κλήροι του Θανάτου» (μέρος Α και Β). Για να αποκτηθεί δε το σετάκι θα υπάρχει σχετική επικοινωνία πάνω στη συσκευασία.

Ο νέος F23 είναι ο 3D της εταιρίας με ειδική σχεδίαση για τρισδιάστατη ψυχαγωγία σε Blu-ray ενώ όλα τα… multimediaκά θα λαμβάνουν χώρα σε οθόνη Full HD VAIO Display Premium.

Ένα Full HD 3D με επεξεργαστή Intel Core™ i7 2ης γενιάς που μάλιστα έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει 2D σε 3D “…με το πάτημα ενός κουμπιού”. Το δε μηχανάκι μπορεί να εκτελεί και γρήγορο διαμοιρασμό δεδομένων με USB 3.0 και Bluetooth 3.0 ενώ στα άλλα specs:

Η μνήμη στα 8 Gb PC3-10600 DDR3 SDRAM, το σασί σε premium μαύρο ενώ ο σκληρός Serial ATA, στα 640GB στις 7200rpm με ενσωματωμένο Blu-ray Disc με DVD SuperMulti. Η οθόνη είναι 1.920 x 1.080 Full HD και τα υπόλοιπα ακολουθούν τις premium προδιαγραφές της σειράς.

Extreme για laptop…