Όπως αναφέρεται λοιπόν, η Sony φέρεται να ετοιμάζει μια δική της επι πληρωμή IPTV τηλεοπτική υπηρεσία και να την προσφέρει στα PlayStation 3, τις τηλεοράσεις και τα Blu-ray players της…

Σύμφωνα με το Wall Street Journal, η Sony πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει paid-for υπηρεσίες και να αποτελέσει μεγάλο παίκτη στην αγορά.

Η υπηρεσία αναφέρεται πως έχει ‘στόχο’ αρχικά την αμερικανική αγορά αλλά είναι βέβαιο πως μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παίκτη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στον τομέα αυτή ‘ψάχνεται’ και η Google για τηλεόραση μέσω IP ενώ και οι… Sony Google TV (!) θα φτάσουν στο επόμενο διάστημα στην Ευρώπη και η Αpple περιμένουνε να φανεί αν θα κάνει κάποια κίνηση. Η δε Microsoft ανακοίνωσε για τις ΗΠΑ κάποια ακόμη media υλικά για την υπηρεσία Xbox Live service.

Παρά τον ανταγωνισμό πάντως, η Sony έχει και παράγει δικό της υλικό – content creator, και έχει συνδέσμους με άλλες εταιρίες τον χώρο της τηλεόρασης.

Συνδέονται κάθε υπηρεσία με τις συσκευές τις μιλάμε για εκατομμύρια ‘πελάτες’ αυτόματα σε τηλεοράσεις, Blu-ray players και φυσικά το δημοφιλές PS3.

Έξυπνο…