Σας έχουμε 11 link που ετοίμασε η ομάδα Τεχνολογίας. Και για να διαβάσουμε κάτι…

How journalists are using the iPad to enhance their reporting >> Poynter.

Δημοσιογράφοι αναφέρουν πως οι φορητές συσκευές είναι χρήσιμες για on-the-street συνεντεύξεις αφού ένα tablet είναι π.χ χρήσιμο για να γίνει καταγραφή των αντιδράσεων και όχι μόνο.

Teach our kids to code e-petition >> Emma Mulqueeny

Με μια τέτοια συσκευή δε μπορεί να υπογράψει κανείς και μια αίτηση…

Travel time maps >> Mapumental

a href=”http://android-developers.blogspot.com/2011/09/preparing-for-handsets.html”>How Ice Cream Sandwich will work with Honeycomb apps >> Android Developers Blog

To Honeycomb (Android 3.0) βγήκε νωρίς φέτος για tablet ενώ το επερχόμενο Ice Cream Sandwich (ICS) θα είναι για… κάθε οθόνη.

Naked Security

Μας έχουν… πρήξει οι ‘διασημότητες’ με τα διάφορα hackέματα των κινητών τους.

Search Neutrality

Από τη Foundem έχουν αρχίσει να γίνονται κουβέντες για μια ΠΟΛΥ σημαντική εξέλιξη για όλους μας: το να μην είμαστε ‘δεμένοι’ στο δίκτυο μιας εταιρίας αλλά πάρα το ένα συμβόλαιο να χρησιμοποιούμε ΟΛΑ τα δίκτυα.

iTunes scam – απαντήσεις για απάτες μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων: threatpost

Την κουβέντα ξεκίνησε μια κυρία Martha Coakley η οποία είναι εισαγγελέας στο Massachusetts. Νομικά ζητήματα και ερωτήματα.

Παιχνίδια και game Klout
στο ElevateLocal

Και είναι τελικά απλό…

Τέσσερις σελίδες από το The Zen Of Steve Jobs στη Forbes

“The Zen of Steve Jobs.” ένα γραμμένο από το Forbes βιβλίο σχεδιασμένο από τη JESS3 που αναπαράγει τη σχέση του Steve με τον μέντορα και φίλο του Kobun Chino Otogawa, ένα ιερέα Japanese Soto Zen Buddhist.”

NYTimes.com – ή πως προσλαμβάνεις έναν διοικητή χωρίς να τον γνωρίζεις

Η κουβέντα γίνεται πίσω από την ιστορία της Hewlett-Packard και τον διοικητή της Léo Apotheker. Και δεν συζητάμε για το πως φεύγει από την εταιρία, αλλά το ΠΩΣ προσελήφθη αρχικά.

European Group – βρίσκει HTML5 κενά ασφαλείας – Computerworld

Η αρμόδια υπηρεσία της ΕΕ μιλά για τα HTML5 standard και λέει πως σε αρχικό στάδιο υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας. Το European Network and Information Security Agency (ENISA) στην 1η Αυγούστου έδωσε ένα κείμενο 61 σελίδων στην επικαιρότητα και μιλά για 51 ζητήματα ασφαλείας στις πρόχειρες HTML5 specifications.