Για τους ιδιοκτήτες PlayStation 3 ζωή με τους virtual τους είναι συναρπαστική: ένα ακόμη update για το PlayStation Home…

Αν και η Sony έριξε μια σημαντική και συναρπαστική αναβάθμιση στο PlayStation Home πριν τρεις εβδομάδες, το περιβάλλον του social gaming επεκτείνεται περισσότερο από σήμερα: και virtual movie watching με φίλους!

Η νέα αναβάθμιση στο PlayStation Home επιτρέπει σε ιδιοκτήτες του PlayStation 3 να φέρνουν τις ταινίες από την Sony Pictures Entertainment και το τμήμα της με την ονομασία Crackle και να τις παίζουν σε περιβάλλον virtual. Απέναντι σε υπηρεσίες όπως Netflix, Hulu Plus και Vudu στο PS3, το Crackle ΔΕΝ κοστίζει τίποτα – αρχικά στις ΗΠΑ.

Μόλις ετοιμάσεις ένα avatar στο PlayStation Home, ‘πηγαίνεις’ στο Sunset Yacht, Hollywood Hills ή το θέατρο LOOT EOD και φέρνεις ένα Crackle menu σχεδιασμένο για το χειριστήριο PlayStation 3 οπότε και κάνεις stream σε ταινία! Μπορεί ο καθένα να προσκαλέσει έως και 11 φίλους στο streaming event. Στις ταινίες: Step Brothers, Starship Troopers, Resident Evil, Snatch, Ultraviolet, Cruel Intentions, Desperado και Rudy ενώ στη βιβλιοθήκη υπάρχουν ο σειρές Seinfeld, Married with Children και Newsradio. Το Crackle προσφέρει και πολλά Anime (!).

Η Sony έχει σχέδια να επεκτείνει το social sharing σε live events και μουσική με το και μέσα στο περιβάλλον PlayStation Home. Η Sony χρησιμοποιεί το Ustream για live events και σχεδιάζει γεγονότα για τα LOOT spaces.

Όσο για social sharing μουσικής, η Sony εφαρμόζει το RadioIO για νέο LOOT item με την ονομασια Entertainment On Demand Active Radio και επιτρέπει να ακούς μουσική σε κανάλια όπως “…classical, jazz, country, rock, pop, hip hop, R & B, electronic and dance.”

Συναρπαστικό – και δωρεάν…