Η Adobe θα παραδώσει μια έκδοση του Flash Player mobile για το Android 4.0 μέχρι το τέλος του έτους όπως επιβεβαιώνει και αυτό σημαίνει πως τα smartphones που θα λάβουν το νέο λειτουργικό θα παίζουν Flash games και animations στον browser.

Σήμερα έχουμε ασυμβατότητα του Flash Player με το λειτουργικό Ice Cream Sandwich και η Google λέει μόνο πως “αναμένεται” η Adobe να μας παραδώσει αναβαθμισμένη έκδοση ενώ η Adobe επιβεβαίωση και στο Pocket-lint πως αυτή θα είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ έκδοση για φορητές συσκευές.

“Adobe will release one more version of the Flash Player for mobile browsing, which will provide support for Android 4.0, and one more release of the Flash Linux Porting Kit – both expected to be released before the end of this year” είπε ο άνθρωπος της εταιρίας.

Από εκεί και πέρα και μετά το τελευταίο Flash Linux Porting Kit κάθε νέα έκδοση θα είναι διορθωτική – “critical bug fixes and security updates” με την προσμονή πως το HTML5 θα γίνει το κυρίαρχο mobile στάνταρ.

Η Adobe είχε ανακοινώσει ήδη πως το mobile Flash θα μεταβεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με την Apple και τον Steve Jobs να χαμογελούν από χαμηλά και…. ψηλά αν και κατασκευαστές όπως η RIM ανακοινώνουν πως θα συνεχίσουν την ανάπτυξη – για το PlayBook tablet ο Καναδός…