Ναι, μοιάζουν με τον ZX Spectrum σε γραφικά (…αναμνήσεις) αλλά ΤΙ να κάνουμε που οι ‘καταναλωτές’ είναι ολίγον… τρελοί;!

1. Death Rally

Ένα ισομετρικό-perspective racer με διάφορα events, από κανονικούς αγώνες μέχρι και νοκ-άουτ. Με το τελευταίο update μέχρι και 6 παίκτες ανταγωνίζονται online.

2. Forever Drive

Ο αγώνας απέναντι στο ρολόι με την ταχύτητα να αυξάνει και έτσι η επικινδυνότητα. Όλες οι πίστες έχουν δημιουργηθεί από χρήστες και υπάρχει ένας εύκολος level creator.

3. Sonic & Sega All-Stars Racing

Σε έναν kart racer που μοιάζει με το Sonic the Hedgehog και άλλους χαρακτήρες της Sega. Οι παίκτες παίρνουν και όπλα και προσπαθούν να σαμποτάρουν τους αντιπάλους και τις πίστες που έχουν έμπνευση από τη Sega και τα δικά της games.

4. Real Racing 2

Το παιχνίδι της Firemint είναι από τους καλύτερους racing simulators και όμορφο iOS παιχνίδι με μέχρι και 15 αντιπάλους και ποικιλία πιστών. Για iPad 2 ιδιοκτήτες υπάρχει και έξοδος TV για ανάλυση έως και 1080p. Υπάρχει και Split-screen multiplayer.

5. Cubed Rally Racer

Να φτάσουν μέχρι το τέλος χωρίς να μείνουν από γκάζι. Υπάρχει και ένα endless mode για υψηλά σκορ ενώ οι ιδιοκτήτες iPad μπορούν στην ίδια συσκευή εναντίον των αντιπάλων τους.

Και πέντε ακόμη..!

6. Reckless Getaway

Στο παιχνίδι έχεις ένα αυτοκίνητο διαφυγής και πρέπει να ξεφύγεις από τους αστυνομικούς.

7. Jet Car Stunts

Πρέπει να ξεπεράσεις προκλήσεις σε έναν χώρο με ράμπες, διάφορα στοιχεία και έχει τη δυνατότητα τούρμπο ακόμη και στον αέρα.

8. 1000 Heroz

Είναι ένα side-scrolling platformer και σε δοκιμαστικό trial gameplay υπάρχουν πολλά στοιχεία.

9. DrawRace 2

Αν το Flight Control ήταν παιχνίδι racing; Κάπως έτσι δημιουργούνται με γραμμές tracks και όσο πιο γρήγορα σχεδιάζεις, τόσο πιο γρήγορα πάει το αυτοκίνητο. Υπάρχει και asynchronous online multiplayer…

10. 8 Bit Rally

Θυμάστε τα Pole Position και Rad Racer; Επιστροφή στα classics με απλά γραφικά από τα 80’s.

Φυσικά το App Store έχει πιο κλασικά παιχνίδια racing…