Αυτοί που αναπτύσσουν το Yongsan Landmark Tower έχουν αλλάξει τα σχέδια τους. Ο ουρανοξύστης που ήταν να στηθεί στο κέντρο της πόλης της Seoul θα είχε 100 ορόφους και ύψος 500 μέτρα αλλά οι άνθρωποι της εταιρίας άλλαξαν γνώμη και προσέθεσαν 11 ακόμη ορόφους και 120 μέτρα για να είναι το ψηλότερο κτίριο στην Κορέα.

Ήδη αναμένεται να είναι το πιο ακριβό κτίριο στον  κόσμο και κόστος ανά τ.μ. Ταυτόχρονα θα είναι το δεύτερο στον κόσμο κτίριο με ύψος λίγο κάτω από τα 828 μέτρα του Burj Khalifa στο Ντουμπάι. Ο Ιταλός Renzo Piano (74), που έστησε το κτίριο New York Times Tower στις ΗΠΑ είναι υπεύθυνος για την σχεδίαση και η κατασκευή θα έχει ολοκληρωθεί από την εταιρία που έχτισε το Burj Khalifa στην Taipei 101. Αν ο Piano ολοκληρώσει φέτος το σχέδιο, η κατασκευή θα αρχίσει το 2013.

Άλλαξε και ο τίτλος, από Landmark Tower σε Triple One που σημαίνει 111 — ο αριθμός των ορόφων. Ο Yongsan Triple One από 150 ορόφων και 665 μέτρων είχε αρχικά τελειώσε σε σχεδίαση το 2007 η οικονομική κρίση το έριξε πίσω τέσσερα χρόνια και έτσι ελήφθη η απόφαση να… ενισχυθεί.