Το σύστημα της Panasonic για αυτοκίνητα – Display-Audio system , με την ονομασία MirrorLink ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες…

Μιλάμε για συνδεσιμότητα smartphone-to-car για το Toyota iQ και με αυτή την κίνηση η Pana γίνεται η πρώτη OEM προμηθευτής στη βιομηχανία.

Το αξεσουάρ ονομάζεται “Toyota Touch Life” και είναι ένα 2-DIN-μεγέθους Display-Audio σύστημα με AM/FM και μια 7άρα WVGA TFT οθόνη αφής, που κυριολεκτικά κάνει mirror της οθόνης του smartphone με τις MirrorLinkTM-ενεργοποιημένες εφαρμογές να ‘τρέχουν’ στο smartphone.

Έτσι με την οθόνη στο ταμπλό ο – συνοδηγός ελπίζουμε, έχει πρόσβαση στις smartphone εφαρμογές όπως car navigators τα players και άλλα.

Είναι η Nokia με το πρώτο MirrorLink-certified smartphone ενώ οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν τη Nokia Car Mode app από το Nokia Store για Nokia MirrorLink-enabled smartphone που θα συνδέονται στο Toyota Touch Life.

Οι δε MirrorLink Apple iPhone users μπορούν να χρησιμοποιολυν τις iPhone apps και navigators όπως την Garmin StreetPilot app, internet ραδιόφωνα και news apps όπως τις AUPEO! και Stitcher, ή social media όπως Facebook και Twitter με proprietary built-in interface εφαρμογής.