The Cloud: δύο συνδεδεμένοι Πύργοι κατοικιών, δημιουργία της εταιρίας MVRDV…

Πρόκειται για μια κατασκευή ιδιαίτερα hi tech και εντυπωσιακή στην περιοχή Yongsanτης Νοτίου Κορέας. Ένας πύργος 260 μέτρα και 300 μέτρα. Δύο πύργοι που θα ταίριαζε να κατοικούνται από άτομα της τεχνολογίας. Με ένα pixelated ‘σύννεφο’ από επιπλέον χώρους για δημόσια χρήση και κάθε άλλη λειτουργία. Κατασκευή γεμάτη με εξωτερικούς χώρους και άνετη θέα. Οι πύργοι συνολικά έχουν επιφάνεια 128,000 τ.μ και θα είναι έτοιμοι το 2015.

Δύο πύργοι στην είσοδο μιας περιοχής που έχει την ονομασία Yongsan Dreamhub project, ένα master plan που έχει σχεδιαστεί από το Studio Libeskind και είναι να ετοιμαστεί κοντά στη Σεούλ. Στον έναν πύργο των 260 μέτρων υπάρχουν 54 όροφοι ενώ ο βόρειος πύργος θα έχει με τα 300 ύψος 60 ορόφους. Το όλα επιπρόσθετο κατασκεύασμα είναι κάπου στον 27ο όροφο και είναι το… κάτι διαφορετικό που ξεχωρίζει αυτό το έργο από άλλες κατασκευές πολυτελείας – και δημόσιοι κήποι σχεδιασμένοι από τη διάσημη Martha Schwartz.

Συνολικά 14,354 τ.μ σε επιπλέον χώρους: “sky lounge, wellness center, conference center, fitness studio, various pools, restaurants and cafes.” Υπάρχουν και ειδικά εξπρές ασανσέρ…

Τα διαμερίσματα σε διαστάσεις από 80m2 έως και 260m2 ενώ στο άνω άκρο της κλίμακας συνολικά 25,000 τ.μ πανοραμικά διαμερίσματα και 1200 τ.μ ιδιωτικά roof garden.