Σε κάθε περίπτωση που έχουμε ένα gadget, υπάρχει και ένα κουμπί “factory reset” αν θέλεις να ξεφορτωθείς και τις σαχλαμάρες που εγκατέστησε και να το φέρεις σε συνθήκες out of the box. Πολύ καλό όταν τυχαία έχουμε εγκαταστήσει κάθε σαχλαμάρα που υπάρχει.

Τι γίνεται με τα Windows; το να ξεκινήσεις από την αρχή σημαίνει να κάνεις format στον σκληρό και να κάνεις reinstalling στο λειτουργικό. Λοιπόν στα 8άρια που θα έχουμε το επόμενο φθινόπωρο θα υπάρχει κάτι που θα μοιάζει με “factory reset”. Μια απλή streamlined, διαδικασία που δεν θα απαιτεί χρήση χρόνου και θα μπορείς και μόνος σου να τα καταφέρεις. Δείτε και το βίντεο από το Windows 8 blog…

In addition to resetting the computer, users also have to option to back up important files and data they would like to keep so they will remain present after the reset is complete. The process will be streamlined, less time-consuming and more accessible to more people so anybody who uses Windows 8 should be able to do it themselves. Check out the video demonstration below: