Με τις τελευταίες εκδόσεις του Chrome -release candidates προσέθεταν χαρακτηριστικά αλλά τώρα η Google εστιάζει στην ταχύτητα στον Chrome 17.

Όπως είδαν οι δοκιμαστές στην πρόσφατη beta έκδοση του Chrome, η Google αρχίζει να φέρνει το pre-render σε page μόλις τις πληκτρολογεί στο address bar σύμφωνα με τοεπίσημο Google Chrome blog.

Το χαρακτηριστικό έχει ομοιότητες με το Google Instant στη μηχανή αναζήτησης. Καθώς ο Chrome καταλαβαίνει τι πληκτρολογείς αρχίζει να auto-populate το αποτέλεσμα και να κάνει pre-render στην πιο πιθανή επιλογή.

Σύμφωνα με τον κο Peter Kasting, μηχανικό software στη Google, ο Chrome δεν αναλύσει synced data ανάμεσα σε μηχανές ούτε συγκρίνει πιθανά ταιριάσματα σε σχέση με έναν Chrome user. Αναλύει μόνο τα τοπικά δεδομένα και κάνει έτσι προβλέψεις.

Μαζί με το pre-rendering, ο Google Chrome 17 έχει και βελτιώσεις στην ασφάλεια. Παλιά η Google απλά προστάτευε από site για τα οποία υπήρχαν αναφορές και για malware. Στον Chrome 17, προστατεύεται και ο download manager.

Για να τον δούμε…