Tη νέα της πλατφόρμα το Samsung AdHub για τις Samsung Smart TV ανακοίνωσε η Κορεατική εταιρία για να δίνει “3D, and interactive advertisements to the living room through the Samsung Smart TV interface.”

Τι… εννοεί ο ποιητής; πως θα υπάρχουν στην έξυπνη τηλεόραση της εταιρίας διαφημίσεις που θα επιτρέπουν σε χρήστες να κάνουν κλικ και να βλέπουν περιεχόμενο βίντεο, να έχουν πρόσβαση σε νέες apps και υπηρεσίες και μέσα από τον TV web browser. Η εταιρία ανακοίνωσε και την “Explore 3D” application, το 3D VOD της εταιρίας δηλαδή που επιτρέπει σε διαφημιζόμενους να ρίχνουν native 3D TV διαφημίσεις στις τηλεοράσεις.

Το AdHub, είναι διαθέσιμο στον mobile κόσμο των κινητών και των tablet και επιτρέπει σε developers να λαμβάνουν αξία για Android και Samsung bada δουλειές τους. Απλά επιλέγουν το δίκτυο που θέλουν να χρησιμοποιήσουν και να εμφανιστεί στην ad application.

Η Smart TV in-app λύση διαφήμισης, θα είναι διαθέσιμη κάποια στιγμή στον επόμενο χρόνο με τους TV app developers να μπορούν να κατεβάσουν το Samsung SDK 3.0 για της τηλεοράσεις του Κορεάτη.

Η εταιρία στις ΗΠΑ έχει συνεργασία με τις Rovi και YuMe.