Είναι το πρώτο Walkman Mobile Entertainment Player της Sony που τρέχει σε Android!

Σχεδιασμένο “…από λάτρεις της μουσικής, για λάτρεις της μουσικής”, το Walkman® Z Series έχει σαν στόχο την απόλυτη προσωπική ηχητική εμπειρία και κάνει κάτι σημαντικό σε εποχή ‘κατανάλωσης”: δίνει έμφαση στον εξαιρετικό ήχο. Η ενσωματωμένη τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master MX της Sony, σχεδιασμένη αρχικά για τα συστήματα home cinema της Sony, μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα επίπεδα θορύβου και την παραμόρφωση, βελτιώνοντας την ποιότητα του ήχου όλων των αγαπημένων σας κομματιών ενώ η κα Sony υπόσχεται πως θα απολαύσετε την καλύτερη, έως σήμερα, ηχητική εμπειρία in-ear από τα Walkman®, χάρη στις 5 τεχνολογίες Clear Audio: S-Master MX, Clear Bass, Clear Stereo, DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), και ακουστικά EX.

Ναι, ο ήχος, ο ΚΑΛΟΣ ήχος μετράει…

Απλά διαλέγεις: υπάρχει το εύχρηστο κουμπί W.BUTTON και η unique εφαρμογή W.Control: Περιηγηθείτε στη μουσική σας συλλογή, ξεφυλλίστε τα εξώφυλλα ή απολαύστε εντυπωσιακά γραφικά στην οθόνη σας ενώ το Z Series με το SensMe κατηγοριοποιεί τη μουσική σας συλλογή και ‘στήνεις’ 14 θεματικά κανάλια ανάλογα με τη διάθεσή εκείνη την στιγμή.

Τo Walkman Z Series είναι το πρώτο φορητό ‘entertainment player’ από τη Sony με λειτουργικό Android™. Υπάρχει και μεγάλη ποικιλία από προεγκατεστημένες εφαρμογές (apps) με ακόμη περισσότερες από τη γκάμα εφαρμογών του Android Market, η οποία συνεχώς μεγαλώνει.

Ακόμη:

  • Χάρη στη εργονομική σχεδίαση του Walkman Z Series, το σύστημα ηχείων xLOUDTM σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη μουσική με τους γύρω σας χωρίς δηλαδή τη χρήση ακουστικών, αλλά και χωρίς την ύπαρξη βάσης ηχείων.
  • Σύνδεση ασύρματα και απλά με άλλες συσκευές DNLA και αγγίζοντας την οθόνη μεταφέρετε μουσικά αρχεία, εικόνες και βίντεο από το Walkman απευθείας στην τηλεόραση σας, τον υπολογιστή, ή το σύστημα home audio.
  • Συνδέστε το Walkman με την τηλεόρασή σας, μέσω της εξόδου micro HDMI και απολαύστε high definition videos, παιχνίδια και φωτογραφίες. Ακόμα, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα και χωρίς καλώδια μέσω Bluetooth με ηχεία, ακουστικά, συστήματα hi-fi ή στερεοφωνικά αυτοκινήτου.
  • Εξαιρετική οθόνη LCD χαμηλής ανάκλασης για μοναδική ποιότητα εικόνας

Στα ατού και η οθόνη LCD χαμηλής ανάκλασης οθόνη αφής multi-touch, των 10,9 εκ. (4.3″) ενώ στην καρδιά είναι διπύρηνος επεξεργαστή NVIDIA Tegra 1 GHz.
Το νέο Walkman® Z1000 Mobile Entertainment Player από τη Sony θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Μάρτιο 2012, με χωρητικότητα 16 GB.