Γνωρίστε τα νέα, φετινά μοντέλα Handycam!

Με μια πρώτη ματιά:

  • Οι πρώτες στον κόσμο με το νέο σύστημα γυροσκοπικής Σταθεροποίησης Εικόνας Balanced Optical SteadyShot για ακόμη πιο σταθερή εικόνα όταν περπατάτε ή όταν ζουμάρετε (μοντέλα PJ740VE, CX730VE)
  • Τέσσερα νέα μοντέλα με ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα
  • Η μικρότερη και ελαφρύτερη*2στον κόσμο, η νέα 3D Handycam® HDRTD20VE
  • Ευκρινέστεροι διάλογοι με τις λειτουργίες Auto Wind Noise Reduction και Closer Voice (σε επιλεγμένα μοντέλα)
  • Επεξεργασία ‘By Pixel Super Resolution’ για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και λειτουργία Extended Zoom (σε όλα τα μοντέλα)

Τα φετινά μοντέλα της σειράς Handycam της Sony προσφέρουν σε όλους “…ακόμη καλύτερο Full HD βίντεο και πιο διαυγή, καθαρό ήχο.” Καλό…

Η προηγμένη τεχνολογία της Sony υπόσχεται λήψεις πιο σταθερές, βίντεο και φωτογραφίες χωρίς θολούρα – ακόμα και σε ρύθμιση τηλεφακού, όπου άλλες βιντεοκάμερες απογοητεύουν με κουνημένα, δυσδιάκριτα πλάνα. Κάντε κοντινότερα zoom και τραβήξτε εξαιρετικά βίντεο και φωτογραφίες, πλούσια σε λεπτομέρειες. Ευκρινέστερο, καθαρότερο διάλογο, ακόμη και όταν ο άνεμος φυσά δυνατά.

Υπάρχει δε και μια νέα οικογένεια μοντέλων βιντεοκαμερών με ενσωματωμένο προβολέα που μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρο με τοίχο, ταβάνι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια σε μια αυτοσχέδια κινηματογραφική αίθουσα. Και αν επιθυμείτε να προσθέσετε μια επιπλέον διάσταση σε αυτές τις αγαπημένες αναμνήσεις σας, η μικρότερη 3D Handycam® μέχρι σήμερα, διαθέτει συναρπαστικές νέες δυνατότητες και εκπληκτική εικόνα που θα σας καταπλήξουν…

Νέα χαρακτηριστικά για καλύτερο HD βίντεο και ήχο

Τα high-end φετινά μοντέλα διαθέτουν Balanced Optical SteadyShot, ένα νέο, εξελιγμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, το οποίο προσφέρει περισσότερο σταθερή, επαγγελματικού επιπέδου εικόνα, τόσο στο HD βίντεο όσο και στις φωτογραφίες. Η σταθεροποίηση εφαρμόζεται πλέον σε ολόκληρο το οπτικό σύστημα, περιλαμβανομένων των φακών και του αισθητήρα εικόνας Exmor R™ CMOS. Το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη αντικραδασμική συμπεριφορά μέχρι και 13 φορές πιο αποτελεσματική από τα προηγούμενα μοντέλα (όταν όλα τα μοντέλα είναι στο standard mode). Έχει, δε, το ίδιο ικανοποιητικά αποτελέσματα σε όλες τις ρυθμίσεις του zoom, από τις ευρυγώνιες λήψεις μέχρι αυτές με τηλεφακό.

Τέσσερα με προβολέα!

Τέσσερα νέα μοντέλα της σειράς PJ διαθέτουν ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα, ο οποίος είναι τοποθετημένος μέσα στο αναδιπλούμενο LCD panel της βιντεοκάμερας. Στερεοφωνικά ηχεία με λειτουργία Clear Phase και τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master σε επιλεγμένα μοντέλα, αποδίδουν καθαρό δυναμικό ήχο, ενώ εσείς απολαμβάνετε βίντεο που προβάλλεται στον τοίχο ή σε οποιαδήποτε κατάλληλη επιφάνεια.

Και ο ήχος με το Closer Voice…

Η Handycam υπόσχεται όχι μόνο να καταγράφει εκπληκτικό Full HD βίντεο και φωτογραφίες, αλλά έχει και καλύτερο ήχο από ποτέ. Με τη βοήθεια ενός νέου προηγμένου επεξεργαστή ήχου (Advanced Sound Processor), η βιντεοκάμερα εντοπίζει αυτόματα τυχόν προβλήματα με το θόρυβο αν κάνετε εξωτερικές λήψεις. Ένας εξελιγμένος λογάριθμος αναλαμβάνει να μειώσει το θόρυβο από τον άνεμο, ειδικά τις χαμηλές και μεσαίες συχνότητες, οι οποίες επηρεάζουν τη διαύγεια των διαλόγων. Η ανθρώπινη ομιλία αποδίδεται, επίσης, καλύτερα. Η λειτουργία Closer Voice χρησιμοποιεί τη γνωστή μας αναγνώριση προσώπων (Face Detection) για να εντοπίζει τους ανθρώπους στο κάδρο. Η προηγμένη επεξεργασία ήχου αυξάνει την κατευθυντικότητα του μικροφώνου, βελτιστοποιεί την ομιλία και μειώνει την φασαρία από το υπόβαθρο, για ευκρινέστερους και καθαρότερους διαλόγους.

Η τεχνολογία ‘By Pixel Super Resolution’ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο χρόνο με τις φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot της εταιρίας. Τι κάνει; αναλύει τα γειτονικά pixel, εντοπίζοντας μοτίβα συνδυασμών τα οποία ταιριάζουν με τη βάση δεδομένων εικόνων της συσκευής. Στη συνέχεια, η Handycam® χρησιμοποιεί αυτή την επιπλέον πληροφορία για να δημιουργήσει φωτογραφίες υπερ-υψηλής ανάλυσης, με εκπληκτικές λεπτομέρειες.

Μικρότερη, με μεγαλύτερη ισχύ: Full HD 3D Handycam…

Ακολουθώντας την κυκλοφορία της πρώτης στον κόσμο ‘Double Full HD’ 3D βιντεοκάμερας για καταναλωτές το 2011, η νέα HDR-TD20VE έχει περίπου το 66% του μεγέθους του προκατόχου της. Ένα ταιριασμένο στερεοσκοπικό ζεύγος φακών G Lens με οπτικό zoom 10x (12x extended zoom σε 3D και 17x extended zoom σε 2D), συνδυάζεται με διπλούς αισθητήρες Exmor R™ CMOS και διπλούς επεξεργαστές εικόνας BIONZ.

Αυτό το διπλό σύστημα καταγραφής εγγράφει 3D βίντεο σε ανάλυση 1920×1080 Full HD για να το απολαύσετε στη δική σας 3D TV με γυαλιά τεχνολογίας active shutter. Μπορείτε επίσης να κάνετε επισκόπηση των λήψεών σας χωρίς τη χρήση των ειδικών γυαλιών, στην Xtra Fine 3D LCD οθόνη αφής των 8,8 εκατοστών.

Υπάρχει νέο, αυτόματο σύστημα ρύθμισης του βάθους του 3D, (AUTO 3D) που εξασφαλίζει πιο φυσική εικόνα και άνετη 3D θέαση. Η απόσταση ανάμεσα στους δύο φακούς της βιντεοκάμερας, έχει επίσης βελτιστοποιηθεί, για να δημιουργείται ένα περισσότερο ρεαλιστικό εφέ 3D. Τα 3D close-up είναι πλέον ακόμη πιο κοντινά: η ελάχιστη απόσταση της βιντεοκάμερας από το θέμα είναι πλέον 30 εκατοστά, ενώ στα προηγούμενα μοντέλα ήταν 80 εκ.

Στα άλλα χαρακτηριστικά της HDR-TD20VE –τα οποία θα βρείτε και σε επιλεγμένα 2D μοντέλα Handycam®– περιλαμβάνονται το iAUTO με την αυτόματη μείωση του θορύβου από τον αέρα, η γεωαναφορά (geotagging) μέσω GPS, εύχρηστα χειριστήρια για χειροκίνητη χρήση και ενσωματωμένο καλώδιο USB για εύκολη μεταφορά αρχείων και γρήγορη φόρτιση από το PC σας.

Νέα accesorising για βιντεοκάμερες…

Για να βελτιώσετε την εμπειρία της φορητής… κινηματογραφικής αίθουσας που προσφέρει η Handycam, υπάρχει το νέο φορητό ηχείο RDP-CA1 το οποίο συνδέεται απ’ ευθείας με τα τελευταία μοντέλα Handycam® με βιντεοπροβολέα, τα οποία διαθέτουν ενεργό πέλμα (Active Interface Shoe). Το ηχείο αποδίδει καθαρό ήχο με διασπορά 3600, τον οποίο μπορούν να ακούσουν όλοι μέσα στο δωμάτιο.

Το νέο HVL-LE1 είναι ένα εύχρηστο φως μπαταρίας για βίντεο, με LED, για να δημιουργήσετε απαιτητικές λήψεις. Το φως μπορεί να λειτουργήσει σε διαφορετικές γωνίες φωτισμού, κάθετα ή οριζόντια, έχει δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας και μπορεί να δεχτεί χρωματικά φίλτρα και διαχυτή (diffuser).

Το φως HVL-LE1 φωτίζει τη σκηνή με μια σειρά από 60 LED υψηλής φωτεινότητας και προσαρμόζεται στο πέλμα για αξεσουάρ στις Handycam® της σειράς NEX-VG Series (με φακούς E-mount) ή στις φωτογραφικές μηχανές της σειράς ‘α’ (με φακούς A-mount). Μπορεί να τροφοδοτείται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες infoLITHIUM V series ή M series, καθώς και με κοινές μπαταρίες Ni-MH μεγέθους AA, ή αλκαλικές μπαταρίες AA.

Το VCT-MP1 ‘Multipod’ σας προσφέρει μια εύκολη, τετραπλή λύση στήριξης της μηχανής σας, αφού λειτουργεί ως ρυθμιζόμενο μονόποδο, μίνι τρίποδο, βάση υποστήριξης και ‘κουτί’ υποστήριξης. Είναι ιδανικό για να σταθεροποιήσετε τη βιντεοκάμερα ή τη φωτογραφική σας μηχανή, ακόμη και σε λήψεις με δράση.

Νέες SDHC κάρτες μνήμης 30MB/s – ιδανικές για την Handycam 3D

Ιδανική για την Handycam, η νέα σειρά καρτών μνήμης SDHC της Sony θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2012 με μοντέλα χωρητικότητας μέχρι και 32GB. Ανθεκτικές σε ακτίνες Χ, χτυπήματα και υψηλές θερμοκρασίες, αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για τα ταξίδια σας, ειδικές περιπτώσεις, αλλά και καθημερινές λήψεις. Οι επιδόσεις των καρτών έχουν βελτιωθεί για να υποστηρίζουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 30MB/s. Εκτός από τη μείωση του χρόνου μεταφοράς μεγάλων αρχείων στο PC, η μεγάλη ταχύτητα των καρτών τις καθιστούν ιδανικές για απροβλημάτιστες λήψεις Full HD και 3D βίντεο με τα φετινά μοντέλα Handycam®.

Σώσε μας!

Σε παγκόσμια πρεμιέρα*, κυκλοφορεί από τη Sony το λογισμικό File Rescue, το οποίο πλέον επιτρέπει την ανάκτηση κατεστραμμένων ή κατά λάθος σβησμένων αρχείων, με ταινίες και φωτογραφίες 3D, καθώς και αρχεία εικόνων 2D. Το λογισμικό File Rescue είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα από τους καταχωρημένους (registered) χρήστες καρτών μνήμης SDHC της Sony.

Η νέα σειρά με βιντεοκάμερες Handycam® από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2012…