X Series από τη… CES: “Ακουστική πιστότητα, κομψό στιλ” από τη Sony που παρουσιάζει τις νέες πολυτελείς, ασύρματες βάσεις ηχείων για iPod/iPhone/iPad και όλα τα… i!

H εταιρία μας υπόσχεται “τέλειο ήχο και design”. Είναι σχεδιασμένες για iPod/ iPhone/iPad’, οι πέντε ολοκαίνουργιες βάσεις ηχείων X Series της Sony συνδυάζουν τη μοναδική πολυτελή εμφάνιση και την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας κομματιών σε ποιότητα ήχου που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς λάτρεις του ήχου.

Είναι gadget για το ψηφιακό lifestyle η νέα σειρά X Series και προσαρμόζεις iPod/iPhone/iPad στη βάση ενώ η συσκευή επαναφορτίζεται. Εναλλακτικά, αναπαράγετε μουσικά αρχεία από το δικό σας iPod/iPhone/iPad, smartphone, tablet ή PC, μέσω του οικιακού σας ασύρματου δικτύου.

Είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαμβάνετε τη μουσική σας ενώ κρατάτε στα χέρια σας τη φορητή σας συσκευή– όπως όταν είστε για παράδειγμα υπεύθυνος για τη μουσική του σημερινού πάρτι. Πάνω στη βάση ή μέσω του ασύρματου δικτύου, εσείς θα ανταμειφθείτε με δυνατό, πλούσιο και ακριβή ήχο, γεγονός που καθιστά τις βάσεις της σειράς X Series το μουσικό επίκεντρο του σπιτιού.

Στην ολοκαίνουργια σειρά X Series ξεχωρίζει το μοντέλο RDP-XA900iP, το οποίο αποδίδει μουσική ισχύος 200W. Ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο και η νέα, καινοτόμος σχεδίασή του έχει αντικαταστήσει τις οξείες γωνίες με απαλές καμπύλες.

Η στρογγυλεμένη καμπίνα των ηχείων με λεπτομέρειες από γυαλισμένο αλουμίνιο “…αποκόπτει κάθε ανεπιθύμητο συντονισμό για συμπαγή μπάσα χωρίς παραμορφώσεις.” Οι μονάδες των ηχείων είναι καλυμμένες με ένα ειδικό ύφασμα υψηλής ποιότητας, το οποίο συνεισφέρει στην εξαιρετική εμφάνιση της συσκευής, χωρίς να επηρεάζει την ηχητική απόδοση.

Αν έχετε ένα iPod touch/iPhone/iPad ή υπολογιστή Mac, τότε έχετε και πλήρη συμβατότητα με το πρωτόκολλο AirPlay, το οποίο αναπαράγει τη μουσική σας βιβλιοθήκη στο iTunes μέσω Wi-Fi, για ασυμπίεστο, ακριβή ήχο. Και αν δεν έχετε κάποιο player συμβατό με το AirPlay, είναι εξίσου απλό να αναπαράγετε μουσικά αρχεία μέσω Bluetooth® από το smartphone, το tablet ή το PC σας.

Για τις νέες βάσεις ηχείων X Series της Sony, ο δυνατός, ποιοτικός ήχος είναι το πιο σημαντικό. Η τεχνολογία DMC, η οποία αναπτύχθηκε από τη Sony, εξασφαλίζει καθαρό, δυναμικό ήχο, ακόμη και όταν η ένταση ξεπεράσει τα όρια.

Το μοντέλο RDP-X200iP δεν έχει σχεδιαστεί σαν φορητή συσκευή, και αποδίδει συνολικά 40 W ισχύ εξόδου. Όπως ακριβώς το RDP-XF300iP, επιτρέπει την ασύρματη αναπαραγωγή μουσικών αρχείων μέσω Bluetooth®. Τα ξεχωριστά τουΐτερ αποδίδουν εξαιρετικό, ποιοτικό ήχο, με λεπτομερή φωνητικά και απίθανα μπάσα.

Οι βάσεις ηχείων με δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής μουσικών αρχείων RDP-XA900iP (συμβατή με AirPlay και Bluetooth®) και RDP-XA700iP (με AirPlay) θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Μάρτιο του 2012. Τα μοντέλα RDP-XF300iP και RDP-X200iP με δυνατότητα ασύρματης αναπαραγωγής μουσικών αρχείων μέσω Bluetooth® θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Μάιο του 2012.

Το σύστημα ηχείων 2.1ch, με τους διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές (Dual Passive Radiators), αποδίδει εξαιρετικά μπάσα χωρίς παραμόρφωση, ακόμη και σε υψηλά επίπεδα ήχου. Συμπληρώνεται από την τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master, επεξεργασία ήχου Clear Phase και μονάδες ηχείων μαγνητικού υγρού, εξασφαλίζοντας καθαρό ήχο σε όλο το εύρος του ακουστικού φάσματος, αναπαράγοντάς τον όσο πιο πιστά γίνεται συγκριτικά με την αρχική ηχητική πηγή.

Το ίδιο εντυπωσιακό στην εμφάνιση αλλά πιο compact από το RDP-XA900iP, το μοντέλο RDP-XA700iP αποδίδει συνολικά ισχύ εξόδου 60 W, ικανά να γεμίσουν με πλούσιο ήχο κάθε δωμάτιο. Έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το μεγαλύτερο αδελφό του, μεταξύ των οποίων η τεχνολογία DMC* και ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master. Η ασύρματη αναπαραγωγή μουσικών αρχείων υποστηρίζεται μέσω του πρωτοκόλλου AirPlay, όπως και στο RDP-XA900iP, αλλά το RDP-XA700iP δεν διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth®.

Ιδανικά για κάθε δωμάτιο ή ως ένα δευτερεύον σύστημα ήχου, το μοντέλο RDP-XF300iP προσφέρει 40 W εξαιρετικά επεξεργασμένου ήχου σε μια compact, κομψή σχεδίαση. Είναι και αυτό σχεδιασμένο για iPod/iPhone/iPad, όπως όλα τα μοντέλα της σειράς X Series και προσφέρει σύνδεση μέσω Bluetooth® για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής από το δικό σας iPod touch/iPhone/iPad, smartphone, tablet ή PC.

Υπάρχουν ξεχωριστά τουΐτερ για το αριστερό και το δεξί κανάλι, τα οποία αποδίδουν άψογα τα φωνητικά και τα ορχηστρικά μέρη κάθε κομματιού. Το RDP-XF300iP διαθέτει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία προσφέρει μέχρι και 6 ώρες αναπαραγωγή μουσικής. Αυτό σας δίνει την ελευθερία να πάρετε μαζί σας τη βάση όταν μετακινήστε μέσα στο σπίτι, ή ακόμη και σε ταξίδια – ναι, διαθέτει και ραδιοφωνικό δέκτη FM για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές.