4K2, D-ILA, Wi-Fi, HD, “Everio”, “Omni directional speaker”, 9.1 κανάλια, K2HD και “Kaboom”. Οι λέξεις και οι κωδικοί που κυριάρχησαν στο περίπτερο των JVC και KENWOOD στην έκθεση στο Vegas…

Οι εταιρίες ετοίμασαν μια next-generation οθόνη για αυτοκίνητα με τεχνολογία εικόνας LCOS (Liquid Crystal On Silicon), για πρώτη φορά σε αυτοκίνητα. Φυσικά ενσωμάτωση σε smartphones, για iPhone, Android™ και Blackberry, νέο lineup In-car Navigation συστημάτων και CD receivers με Pandora internet ραδιόφωνο, HD Radio και SiriusXM Ready στα high-end μοντέλα. Υπάρχει και το Aha Radio (για iPhone/Android™) συμβατό με In-car Navigation, την Garmin iPhone App ενώ νέοι ενισχυτές και subwoofer στο “eXcelon” lineup. Νέος σχεδιασμός στο lineup των “PERFORMANCE SERIES” και “SPORT SERIES” ηχείων.

Εικόνα…

Η Professional-use 4K2K κάμερα με τον “FALCONBRID” High-Speed επεξεργαστλη και next-gen εικόνα, ο 4K2K/3D-compatible D-ILA προβολέας – αλλά ΟΧΙ native 4K. Και νέες Everio Full HD κάμερες με Wi-Fi.

Στα πρωτότυπα:

1) Μια live streaming camera για video streaming σε γρήγορο Internet.
2) Πρωτότυπη 4K2K κάμερα που αλλάζει φακούς με μεγάλον αισθητήρα.

Ακόμη: τα HA-FXT90 Inner-ear ακουστικά με το “twin system unit”, ήχος 9.1ch surround για τα ηχεία με τα μεγάφωνα “omni directional speaker” και επίδειξη του K2HD επεξεργαστή

Ακουστικά series “XX” για βαθύ μπάσο και αντοχή, σειρά “RIPTIDZ” πιο… μοδάτη όπως και το φορητό σύσημα “Kaboom” για μπάσο με “tube style design.”

Πλήρης ενημέρωση ! 🙂