Η μουσική υπηρεσία της Sony τώρα σε όλους…

Η Sony streaming μουσική υπηρεσία, το Music Unlimited, θα είναι πλέον διαθέσιμη και σε app για τα Apple iPhones και μάλιστα από αυτό το τρίμηνο.

Η δε app θα δουλεύει και με τα Apple iPad tablet πλέον ενώ η απόφαση της Sony να προσφέρει την υπηρεσία, είναι η απάντηση στο Apple iTunes. Η παρουσία σε συσκευές iOS λέει δύο πράγματα: πρώτον πως η Apple έχει τη σημασία της πλέον σε smartphone και tablet αγορές και δεύτερον, πως η Sony θα κάνει τα πάντα για να εκμεταλλευτεί ένα μεγάλο της όπλο: τις “content services.”

Το Sony online Music Unlimited θα είναι διαθέσιμο σε app και ήδη είναι μια υπηρεσία με περισσότερο από ένα εκατομμύριο “active” συνδρομητές.

Λειτουργεί σε δύο επίπεδα: ένα βασικό στα $3.99 για stream μουσικής από τα δικά σου ή περιεχόμενο της υπηρεσίας, και ένα premium για $9.99 για streamάρισμα ΚΑΘΕ ενός από τα 15 εκατομμύρια τραγούδια που έχει η βιβλιοθήκη.

Η Sony ανακοίνωσε και νέο χαρακτηριστικό στο Music Unlimited για το Google Android operating λειτουργικό με βάση το οποίο οι χρήστες θα μπορούν προσωρινά να αποθηκεύσουν ή να κάνουν cache, playlists όταν η υπηρεσία ΔΕΝ είναι συνδεδεμένη στο Ιnternet.