Είναι από τις πλέον ‘ποθητές’ μηχανές.  Και αυτή είναι η νέα ‘λευκή’ έκδοση…

Με το γρηγορότερο release time lag στον κόσμο και «υπεργρήγορο» autofocus το αναβαθμισμένο πουλέν της των Sony people…

16.1 ενεργά megapixels Exmor APS HD CMOS αισθητήρας και νέος BIONZ επεξεργαστής με το υψηλότερο ISO των 25600!
Full HD Movie με βίντεο στα 50p/25p, manual focus, full P/A/S/M έλεγχο έκθεσης και βελτιωμένο ήχο
Ρυθμιζόμενο στις 3” Xtra Fine LCD αφής και το Photo Creativity interface
10 καρέ/δευτ ταχύτητα (Στο Speed Priority Continuous mode)
Από μαγνήσιο, με πάχος μόλις 23.3 χιλιοστά
Η Sony μεταξύ των άλλων και ένα πλήρως αναβαθμισμένο μοντέλο στο NEX line-up με την μορφή της Sony NEX-5N και αισθητήρα 16.1 megapixel APS-C.

Κατασκευασμένη από ελαφριά υλικά με βάση το μαγνήσιο, η NEX-5N έχει πάχος μόλις 23.3 χιλιοστά και έχει το ίδιο γρήγορο σύστημα ενεργοποίησης (quick shutter lag) όπως το η νέα NEX-7.

Μόλις 0.02 δευτερόλεπτα απαιτούνται για να τραβήξει κανείς μια φωτογραφία ενώ υπάρχει βελτιωμένος αλγόριθμος για το autofocus που έχει διπλάσια ταχύτητα με βάση τις μετρήσεις.

Το υψηλότερο ISO στον κόσμο..

Με 16.1 megapixel ενεργή ανάλυση έχει τις… ευλογίες ενός νέου ταχύτατου επεξεργαστή BIONZ: μιλάμε για ISO που φτάνει τα 25600.

Η NEX-5N θα συλλάβει και βίντεο AVCHD Full HD σε 50p ή 25p, με χειροκίνητη εστίαση ενώ υπάρχουν και P/A/S/M exposure mode.

Πρώτη για E-mount κάμερα η NEX-5N ενσωματώνει νέο Photo Creativity Touch interface. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα του background defocus, ενώ υπάρχουν και εφέ έκθεσης και εικόνας με χρήση και preview από την οθόνη αφής LCD.

Πολλά εφέ…

Συνολικά 11 modes και 15 εφέ όπως και τα HDR Painting, Soft Focus, Miniature, Rich-Tone Monochrome και Soft High-key. Παρόν και το 3D Sweep Panorama, το Soft Skin, το Auto HDR, το Handheld Twilight και το Anti Motion Blur.

Πίσω υπάρχει στις 3΄΄ η καταπληκτική Xtra Fine LCD οθόνη που μετακινείται 80 μοίρες ή κάτω 45 μοίρες. Η τεχνολογία TruBlack μας… στερεί τις ανακλάσεις.