Ο Sony CEO από τη Γαλλία, ο κος Philippe Cardone, αναφέρθηκε να λέει πως «δεν υπάρχει πίεση για νέο hardware” στην εταιρία. Ενώ οι φήμες επιμένουν πως η Sony αναπτύσσει, ίσως και δοκιμάζει νέα πράγματα.

Η πραγματικότητα όμως μένει πως τα πράγματα θα κινηθούν όπως αναμένονταν: η Sony θα είναι η τελευταία που θα ‘μπει’ στην αγορά next gen.

H Microsoft επίσης ετοιμάζεται και μιλά με developers για τη next generation, ακόμη και αν όπως μαθαίνουμε αυτές τις ημέρες, τελικά ΔΕΝ θα υπάρχει μηχανάκι μέσα στο 2012.
Άλλωστε μόλις χτες ο Xbox Marketing Director της εταιρίας Cedrick Delmas, στη Γαλλία, είπε πως η Microsoft δεν θα έχει κάτι φέτος: “What is certain is that there will be nothing new in 2012” είπε ο Delmas στο Le Point.

“If we had to counter Nintendo, we would have to be capable of releasing something immediately, and that’s not at all the case”, σημείωσε.

Τι θα γίνει λοιπόν; στην E3 φέτος η εταιρία θα κάνει μάλλον ότι έκανε η Nintendo πέρυσι. Η δε Sony; Το ‘στοίχημα’ μας είναι πως θα έχει μερικές teasing ιδέες αλλά μέχρι εκεί. Ίσως ούτε καν η ίδια αλλά κάποια εταιρία developers…

Από την άλλη με το PS3 να πετάει…