Ναι, το “3D Experience” από τη Sony, η υπηρεσία On Demand Streaming της Κυρίας των consumer electronics, που ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια προβολές περιεχομένου σε όλο τον κόσμο…

Η Sony λοιπόν μας ανακοίνωσε ότι το τρισδιάστατο περιεχόμενο της υπηρεσίας “3D Experience” προβλήθηκε περισσότερο από 10 εκατομμύρια φορές σε διάστημα έξι μηνών, σε όλο τον κόσμο.

Δωρεάν και σε 3D..!

Η “3D Experience” είναι μια δωρεάν υπηρεσία on-demand streaming, διαθέσιμη σε προϊόντα Sony που διαθέτουν υπηρεσία BRAVIA Internet Video και δυνατότητα αναπαραγωγής 3D, όπως τηλεοράσεις Sony Internet TV 3D, – “Blu-ray Disc” Players και συστήματα Home Theater “Blu-ray Disc. Μέσω της υπηρεσίας, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ένα περιβάλλον όπου μπορούν, ενεργά, να ανακαλύψουν και να απολαύσουν περιεχόμενο 3D.

Παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2011 αρχικά σε πέντε χώρες, ενώ πλέον είναι διαθέσιμη σε 60 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, δε, η εταιρία μας λέει πως “…η υπηρεσία “3D Experience” φιλοξενεί περισσότερους από 50 τίτλους,” ενώ το πλάνο προβλέπει να φτάσει τους 100 τίτλους μέχρι την άνοιξη του 2012.

Pas Mal…

Η υπηρεσία “3D Experience” προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προωθητικά βιντεοκλίπ και δοκιμαστικό περιεχόμενο όπως ταινίες, μουσική, σπορ και ντοκιμαντέρ, όλα σε εκπληκτική, υψηλής ποιότητας εικόνα 3D.

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και highlights από πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές επιτυχίες της Sony Pictures Entertainment,

Με την ανακοίνωση της επιτυχίας των δέκα εκατομμυρίων θεάσεων, ο κος Σταύρος Παπαδόπουλος, Senior Product Manager HE, Marketing Hellas & Cyprus, μας λέει: «Η Sony, παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της και φέρνει στους πελάτες της το καλύτερο περιεχόμενο, όχι μόνο δωρεάν, αλλά και σε υψηλή ποιότητα εικόνας 3D. Η απήχηση της υπηρεσίας “3D Experience” μας οδηγεί στο να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, όχι απλά με την επέκταση του περιεχομένου, αλλά και με τη δημιουργία άλλων καινοτόμων υπηρεσιών στο μέλλον». Για όλους και δωρεάν, ναι, θα πούμε…

3D Experience για όλους…

Η Sony θα συνεχίσει να προσθέτει συνεχώς δωρεάν 3D περιεχόμενο και να παρέχει το κατάλληλο περιβάλλον, όπου ο χρήστης θα μπορεί ενεργά να ανακαλύπτει και να απολαμβάνει μια ποικιλία από 3D περιεχόμενο και να βιώνει μια συγκλονιστική 3D ψυχαγωγική εμπειρία.