Σε μια αντεπίθεση στο Sony PlayStation 3D, η Philips ρίχνει δύο τηλεοράσεις της με δυνατότητα dual-view gaming – ώστε να παίζουν ταυτόχρονα δύο άτομα και να βλέπουν διαφορετική εικόνα 1080p του παίκτη τους ταυτόχρονα.

Είναι μια νέα ιδέα αυτή για τους gamers και η αλήθεια είναι πως θα ήταν καλή ιδέα να επεκταθεί η dual-view, full-screen high definition λύση σε μοντέλα. Το κάνει λοιπόν η εταιρία με έδρα πλέον το Χονκ Κόνγκ στις PFL6007 και PFL7007 με δύο διαφορετικές εικόνες στην ίδια LED TV οθόνη.

Η τεχνολογία ουσιαστικά ‘δουλεύει’ πάνω στο ενσωματωμένο 3D των μοντέλων. Ο ένας χρήστης έχει ένα ζευγάρι γυαλιά 3D και βλέπει ΟΛΗ την οθόνη και τον παίκτη του σε full screen μέγεθος της TV από αριστερά και ο άλλος από δεξιά κάνει το ίδιο.

Το σύστημα έχει πρώτη η Playstation tv της Sony στην αγορά και ειδικά για hardcore gamers και παιχνίδια first-person shooter ή racing games είναι μια έξυπνη ιδέα.

Αφήστε που με εξαίρεση κάποιο software και μικρές τεχνικές μετατροπές θα μπορούσαν όλες οι εταιρίες να το δίνουν.

Οι 6000 και 7000 σειρές της εταιρίας έχουν ενσωματωμένο Wi-Fi και 3D ενώ η PFL7007 μιλά και για ανανέωση στα 800Hz όπως και το Philips Pixel Precise HD processing, με διπλό Ambilight και high-gloss panel. Από 40 έως και 55 ίντσες.

Αν από την άλλη θέλετε το simultaneous-view gaming άμεσα υπάρχει η Sony PlayStation 3D, το 24άριο μόνιτορ για screen-sharing gaming στα πιο… prive του σπιτιού.