Είναι ήδη εδώ, είναι πανίσχυρο και πρέπει να μάθουμε περισσότερα…

Τώρα σας δίνουμε ένα site ακόμη με τα… πάντα όλα για τη νέα κονσόλα σε χαρακτηριστικά και games μεταξύ άλλων.

Σε βασικά στοιχεία μιλάμε για δύο κωδικούς της κονσόλας αφού υπάρχει η WiFi και η WiFi/3G ενώ το 3G μοντελάκι έχει GPS και δίνει τη δυνατότητα για διαρκές σερφάρισμα σε facebook, twitter, skype μεταξύ άλλων.

ΚΑΙ βιντεάκια

Επιπλέον έχουμε και με επίσημο τρόπο το mobile gaming του PlayStation®Vita σε συνεργασία με το Vodafone 3G αφού η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) και η Vodafone ανακοίνωσαν τη σύναψη συνεργασίας, με την οποία η Vodafone Ελλάδας, αποτελεί τον προτιμώμενο πάροχο συνδεσιμότητας 3G για το νέο PlayStation®Vita (PS Vita), στην Ελλάδα.

Οι εταιρίες μας λένε:

Με τις υψηλές ταχύτητες και την ευρεία κάλυψη που προσφέρει το κορυφαίο δίκτυο της Vodafone, οι χρήστες του PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα μπορούν να απολαμβάνουν υπέροχη και απρόσκοπτη εμπειρία σύνδεσης όπου και αν βρίσκονται. Το μοντέλο PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα διατίθεται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, με κάρτα SIM της Vodafone, ώστε οι χρήστες του να μπορέσουν να απολαύσουν αμέσως την εμπειρία του social gaming εν κινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης, τη δυνατότητα να προμηθευτούν το μοντέλο PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G, απευθείας από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, αλλά και από το online κατάστημά της. Επιπλέον, οι πελάτες της Vodafone θα λάβουν ένα κωδικό κουπονιού PlayStation®Network για λήψη του παιχνιδιού αγώνων ταχύτητας, με οχήματα αντιβαρύτητας WipEout 2048, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση από το PlayStation®Store.

Η υψηλή ποιότητα του δικτύου της Vodafone ενισχύει την εμπειρία του mobile gaming και θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G να αναμετρηθούν με τους φίλους τους και με παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη στην υποστήριξη 3G και Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι με τον κόσμο του PlayStation και τους συμπαίκτες φίλους τους, μέσω των εγκατεστημένων εφαρμογών gaming και κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει το σύστημα PlayStation®Vita (PS Vita).

Πολύ ενδιαφέρον έχει και η εφαρμογή “near” του PlayStation®Vita (PS Vita), οι χρήστες θα μπορούν να ανακαλύπτουν τα παιχνίδια που παίζουν άλλοι χρήστες PlayStation®Vita (PS Vita) γύρω τους.

Η εφαρμογή ”near” καθιστά δυνατές ποικίλες λειτουργίες gaming βάσει της τοποθεσίας, όπως αυτή του «gifting», με την οποία οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται και να αφήνουν εικονικά αντικείμενα, όπως προσωποποιημένα μηνύματα και εικόνες, σε διάφορες τοποθεσίες που έχουν επισκεφτεί.

Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν επαφή με τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται, χάρη στο “Party”, μία προεγκατεστημένη εφαρμογή στο PlayStation®Vita (PS Vita), η οποία παρέχει στους χρήστες δυνατότητες επικοινωνίας κατά τη διάρκεια διαδικτυακών παιχνιδιών ή περιήγησης στο Διαδίκτυο.

Οι χρήστες του PlayStation®Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα μπορούν επίσης να μένουν συνδεδεμένοι και να ενημερώνουν την κατάστασή τους στο παιχνίδι μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για το Facebook, το Twitter και το FourSquare.

Το social gaming και η συνδεσιμότητα είναι άλλωστε δύο ατού του PlayStation Vita.

Τα μοντέλα PlayStation®Vita (PS Vita) (WiFi) και PlayStation®Vita (PS Vita)με Vodafone 3G και Wi-Fi θα διατίθενται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, καθώς και τα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα vodafone.gr/psvita και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον αγοράς τους για το νέο PS Vita.

Για περισσότερες πληροφορίες για το PS Vita, καθώς και για τον κωδικό κουπονιού PlayStation®Network, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το gr.playstation.com/psvita και το vodafone.gr/psvita

Φυσικά το πιο συναρπαστικό είναι το Augmented Reality των τίτλων…