Οι σύγχρονες φωτογραφικές μηχανές έχουν ένα ‘ζήτημα’: κάνουν τα πάντα και με μεγάλο pixel count. Άρα πολλά δεδομένα, άρα ανάγκη για ταχύτητα…

Στο μέτωπο των μνημών είχαμε την ανακοίνωση των νέων καρτών Experience UHS-I 30MB/s και Expert UHS-I 94MB/s SDHC της Sony…

Η νέα, ενισχυμένη σειρά καρτών SDHC από τη Sony είναι ιδανική για παρατεταμένη λήψη εν ριπή, Full HD βίντεο και απεικόνιση 3D.

H εταιρία μας υπόσχεται πως είναι ανθεκτικές στο νερό, στις ακτίνες Χ, στη ζέστη του καλοκαιριού, στις συνθήκες έντονου ψύχους, γι’ αυτό και αποτελούν τους ιδανικούς συντρόφους σας στις πιο απαιτητικές φωτογραφίες ή βίντεο.

Η κορυφαία σειρά Expert μπορεί να επιτύχει πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς έως και 94MB/s ενώ παράλληλα είναι συμβατή με ένα αυξανόμενο εύρος hardware UHS-I, όπως η φωτογραφική μηχανή SLT-A77 Translucent Mirror. Στα τελευταίας γενιάς μοντέλα της Cyber-shot™ διατίθεται επίσης η σειρά Experience που υποστηρίζει ταχύτητα δεδομένων έως και 30MB/s.

Οι δύο σειρές προσφέρουν δωρεάν λήψη του λογισμικού File Rescue με το οποίο μπορείτε να ανακτάτε αρχεία φωτογραφιών ή βίντεο που σβήσατε κατά λάθος, ακόμα και σε 3D και Full HD.

Very nice…