Η Lucas films ανακοίνωσε την πλήρη συλλογή των Indiana Jones σε Blu-ray για το φθινόπωρο του 2012 και με μια συλλογή από bonus υλικά και εκπλήξεις… surprises.

Το 2011 είδαμε υψηλής ποιότητας Blu-ray δημόσιες εμφανίσεις ταινιών όπως Star Wars, Akira και Jurassic Park και το 2012 θα έχουμε το Jaws αλλά και το δημιούργημα της Lucasfilm με τα Indiana Jones – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;! – σε HD φορμά.

Μιλάμε για ένα λανσάρισμα δέκα χρόνια μετά το Indiana Jones σε DVD ντεμπούτο και ένα τότε εντυπωσιακό box set με τις τρεις ταινίες και έναν δίσκο με bonus. Από τότε η 4η ταινία εμφανίστηκε σε Blu-ray το 2008.

Το “The Complete Indiana Jones Blu-ray Collection” θα μας έρθει “Fall 2012″, με τα Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones και the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade, αλλά και το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

H εταιρία δεν είπε πολλά για τα bonus ενώ το Screenrant.com, είπε πως το Blu-ray θα μας δώσει την καλύτερη εικόνα του “Raiders” από ποτέ χωρίς digital enhancements”. Ευτυχώς.

Το Amazon έχει ένα pre-order στα $74.99 χωρίς ημερομηνία και εμείς ένα 720p trailer…