Το Facebook σχεδιάζει να ετοιμάσει τα δικά του analytics που θα δίνουν για πρώτη φορά σε  Page administrators τη δυνατότητα να δουν real-time τη δραστηριότητα στο site.

Η προσθήκη στη Pages Insights θα είναι έτοιμη στις επόμενες εβδομάδες όπως είπαν από την εταιρία. Τα analytics θα είναι διαθέσιμα για όλους τους Page administrators παγκοσμίως. Θα δίνει άμεση πρόσβαση σε real time αποτελέσματα για το People Talking About This, και το Page post metrics σύστημα με τα Reach (Organic, Paid, Viral) και το Engaged Users.

Για τους marketers, media outlets, δημόσια πρόσωπα και οργανισμούς, θα μπορούν να δουν τι γίνεται στα Pages τους και να ρυθμίζουν έτσι περιεχόμενο και διαφήμιση.

Θα βλέπουν και αν ένα post δεν ‘τα πηγαίνει καλά’ για να το αλλάξουν.

Τα real-time Insights έρχονται μετά τις αλλαγές του Facebook στο Pages Insights τον Οκτώβρη με νέα προσθήκη το People Talking About This, Friends of Fans και το Weekly Total Reach.

Το δε Pages Insights δείχνει και τα τελευταία 500 posts και συνολικό αριθμό των engaged users, People Talking About it και virality.

Το Facebook, ετοιμάζεται να βγει στο χρηματιστήριο για 5 δις. δολάρια IPO, και θέλει να ικανοποιήσει και τις ορέξεις των marketers. Προστέθηκε και το Timeline for Brand Pages την περασμένη εβδομάδα…