Σε όλα τα μέτωπα ‘πόλεμος’…

Η Sony θα ρίξει στην αγορά και παθητικές 3D TV ενώ θα λανσάρει και τις δικές της Οργανικές, με κάποια τεχνολογία OLED τηλεοράσεις του χρόνου.

Ο Ιαπωνικός κολοσσός θα προχωρήσει σε αυτές τις κινήσεις όπως λέει το Reg Hardware ενώ ήδη έχει παρουσία στο pro κομμάτι της αγοράς. ΜΕ 3D μόνιτορ σε εταιρίες ενώ και η κινεζική αγορά ανοίγει.

Οι παθητικές Sony Bravia screens οθόνες αναμένεται να τα παρουσιάσει τον Σεπτέμβρη στην IFA το Σεπτέμβρη.

Η Sony δεν έχει ανακοινώσει τα παθητικά panel ακόμη, όμως όπως είπε ο κος Noriaki Negishi, με τη θέση του “Deputy President of home entertainment products, η Sony θα προωθήσει την τεχνολογία.

“Our engineers don’t really like [passive],” είπε ο Negishi που κριτικάρισε την μισή ανάλυση σε σχέση με το ενεργό 3D, αλλά και πάλι το θέλουν οι καταναλωτές, όπως είπε.

Η Sony ουσιαστικά εδώ φέρεται πραγματιστικά με την active shutter τεχνολογία να έχει ζητήματα κόστους ενώ και η Panasonic ανακοίνωσε παθητικά 3D TV μοντέλα και μένει έτσι μόνο η Samsung αποκλειστικά στο active 3D.

Έρχονται οι OLED…

Η Sony ήταν πρώτη με την Organic LED TV της, την 11΄΄ XEL-1 το 2007 αλλά τότε έκανε πίσω λόγο κόστους.

Αυτό αλλάζει: η Sony θα ρίξει μοντέλα OLED του χρόνου: “2013 will be the year when we will really fight back with new technologies,” είπε ο κος Negishi.