Τουλάχιστον υπάρχει… ένας αναλυτής που πιστεύει πως η Apple θα ετοιμάσει μια HDTV φέτος. Και είναι ο εργαζόμενος στην εταιρία Jefferies & Co., ο κος Peter Misek.

Ο κος Misek είχε πει από τον περασμένο Νοέμβριο πως η Sharp ετοίμαζε γραμμές παραγωγής της για μια “iTV” – και είχε πει είναι αλήθεια πως ένα iPad 3 με οθόνη Retina θα ετοιμαστεί όπως και ΟΛΟΙ σχεδόν…

Τώρα μια νέα αναφορά από τον κύριο Misek (μέσω του BusinessInsider) μιλά για μικρές ποσότητες από εξαρτήματα να ετοιμάζονται για γραμμή παραγωγής της Apple. Μιλά δε για 5 εκατομμύρια μονάδες από τον Μάιο και λανσάρισμα το 4ο τρίμηνο φέτος:

Evidence of commercial iTV production is starting: we believe specialty components have begun to ship to Apple’s Asia panel suppliers with polarized films, filters, and IGZO components starting to move in small quantities. We expect commercial production in May/ June with 2M to 5M builds likely. We still expect a CQ4 launch.

Ο κος Misek είπε από τον περασμένο Φλεβάρη πως η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει το “iTV” για το HDTV προϊόν της και πως συνεργάζεται και με παρόχους στις ΗΠΑ όπως τις Verizon και AT&T) για συμφωνίες content και “κάτι σαν το YouTube-like μοντέλο” με περιεχόμενο που θα δημιουργείται με τα iPhone και iPad – user-generated content.

Χμμμ….