Νέα firmware για τα πιο hot μηχανάκια στις νέες SLR…

Η τελευταία έκδοση 1.05 του λογισμικού firmware παρέχει υποστήριξη σε ακόμα περισσότερους φακούς για να διορθώνετε τη χρωματική απόκλιση και το βινιετάρισμα…

Μία νέα αναβάθμιση του λογισμικού firmware για τις μηχανές SLT-A77 και SLT-A65 με τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη της Sony, έρχεται για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη λειτουργία των μηχανών.

Από τις 29 Μαρτίου 2012 είναι διαθέσιμο για να κατεβάσετε δωρεάν το νέο firmware, έκδοση 1.05, το οποίο προσφέρει μια σειρά από βελτιώσεις και στις δυο μηχανές. Μαζί με την ταχεία απόκριση, βελτιώνει τη λειτουργικότητα και των δυο μηχανών, παρέχοντας ευρύτερη επιλογή σε φακούς A-mount από την Carl Zeiss και τη Sony.

Αντιστάθμιση σκίασης και χρωματικής απόκλισης

Τόσο η SLT-A77 όσο και η SLT-A65, διορθώνουν έξυπνα το βινιετάρισμα (περιφερειακή σκίαση), τις πλευρικές χρωματικές αποκλίσεις και την παραμόρφωση για 11 συνολικά φακούς A-mount, συμπεριλαμβανομένων έξι ακόμα μοντέλων που πλέον υποστηρίζονται:

  • SAL-24F20Z (Carl Zeiss)
  • SAL-85F14Z (Carl Zeiss)
  • SAL-135F18Z (Carl Zeiss)
  • SAL-70300G (G Lens)
  • SAL-35F18
  • SAL-50F18

Βελτιωμένη απόκριση

Η λειτουργικότητα και των δυο μηχανών ενισχύεται περαιτέρω με μία σειρά από βελτιώσεις που διευκολύνουν τον ομαλό και ταχύτερο χειρισμό τους.

Η απόκριση της αυτόματης επισκόπησης είναι ταχύτερη και δεν εμφανίζεται πλέον το μήνυμα της επεξεργασίας στην οθόνη.

Ο χρόνος μεταξύ ενεργοποίησης και απενεργοποίησης έχει μειωθεί.

Οι χρόνοι απόκρισης των μπροστά/πίσω διακοπτών έχουν βελτιωθεί.

Απόκριση και ακρίβεια στην αυτόματη εστίαση

Η ακρίβεια στην αυτόματη εστίαση, όταν πρόκειται για εστίαση σε αντικείμενα με χαμηλή αντίθεση στην SLT-A77, έχει πλέον βελτιωθεί. Επιπλέον, η ταχύτητα αυτόματης εστίασης αυξάνεται και στις δύο μηχανές με τον σούπερ τηλεφακό SAL500F40G 500mm F4 G SSM που πρόσφατα παρουσιάστηκε από τη Sony. Με αυτόν το φωτεινό και με υψηλή μεγέθυνση φακό που διατίθεται, αποκλειστικά, κατόπιν παραγγελίας θα μπορείτε να εστιάζετε ταχύτερα σε θέματα που αφορούν αθλητές, άγρια ζώα και άλλα μακρινά αντικείμενα.

Οι καταχωρημένοι κάτοχοι των μηχανών μπορούν, από τις 29 Μαρτίου 2012, να «κατεβάσουν» δωρεάν την τελευταία αναβάθμιση του firmware έκδοσης 1.05 για την SLT-A77 και την SLT- A65 με τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη της Sony από την διεύθυνση:

SLT-A77:

http://www.sony.gr/support/el/product/SLT-A77/updates

SLT-A65:

http://www.sony.gr/support/el/product/SLT-A65/updates