Το λογισμικό BlackBerry Mobile Fusion του οποίου τη διάθεση σας έχουμε ενημερώσει είναι διαθέσιμο ως free download* και κοστολογείται ανάλογα με τον αριθμό των προς διαχείριση συσκευών.

Οι άδειες για την πρόσβαση των πελατών (CALs) ξεκινούν από $99 ανά χρήστη ή $4 ανά χρήστη μηνιαίως (τιμολογούνται σε ετήσια βάση); σε περιπτώσεις μεγάλου όγκου, υπάρχει επίσης δυνατότητα έκπτωσης. Ακόμα, η Research In Motion προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών, ώστε οι πελάτες να μπορούν να δοκιμάσουν το Mobile Fusion πιλοτικά προτού αγοράσουν άδεια (CAL). Η δωρεάν δοκιμή των 60 ημερών είναι διαθέσιμη στο https://www.blackberry.com/eBES/trialOrder.do?id=121.

Περισσότερα και στο: www.blackberry.com/mobilefusion.

*Οι συσκευές iOS and Android χρειάζονται την εφαρμογή Mobile Fusion Client για να ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες διαχείρισης BlackBerry Mobile Fusion, οι οποίες είναι διαθέσιμες ως free download για τις συσκευές iOS και Android από τα αντίστοιχα app stores. Η ασφάλεια, η διαχειρισιμότητα και οι έλεγχοι της συσκευής ποικίλουν ανάλογα με τις εγγενείς δυνατότητες των λειτουργικών συστημάτων της εκάστοτε συσκευής.