Η εταιρία μας ετοιμάζει για το “…fresh new look” της άνοιξης στο πρόσωπο των VAIO E Series 14P…

Τα νέα μοντέλα είναι έτοιμα για αυτό που ονομάζεται “everyday multimedia computing” και ενσωματώνουν νέο σχεδιασμό, το ‘wrap-around’ design της Sony αλλά και στοιχεία από χρώμα. Επιπλέον, καλύτερος ήχος από ποτέ με τεχνολογίες xLOUD, Clear Phase και Dolby Home Theatre V4, πληκτρολόγιο με φωτισμό -backlit keyboard, και μεγάλο touchpad για πολλαπλές κινήσεις, όπως και μεγάλη αυτονομία με υβριδικά χαρακτηριστικά και το σύστημα Rapid Wake + Eco.

Τα νέα μοντέλα είναι στις 14”, ιδιαίτερα εργονομικό είναι το πληκτρολόηιο – isolation keyboard με τον φωτισμό που μάλιστα ενεργοποιείται με αισθητήρα και κάνει σωστή ‘διαχείριση’ ενώ το νέο για VAIO σύστημα Gesture Control ουσιαστικά σου επιτρέπει να λειτουργείς με νεύματα και απλά με το χέρι μπροστά στη web camera. Έτσι π.χ ξεφυλίζεις web pages ή τη photo gallery ενώ μπορείς αν μειώσεις την ένταση ή να δουλέψεις σε ένα slideshow. Το σύστημα το υποστηρίζει και το Windows Media Player, ο Internet Explorer 9, το PowerPoint και το PowerDVD.

Υπάρχει ενσωματωμένη HD web camera που είναι “powered by ‘Exmor for PC’” ενώ είναι πράγματι μοναδικός για τη Sony, ο ήχος xLOUDTM με τις τεχνολογίες Clear PhaseTM technologies για μειωμένη παραμόρφωση σε μεγάλες εντάσεις – σημείο όπου ‘πονάνε’ κανονικά οι φορητοί. Υπάρχει δε και το Dolby® Home Theatre® V4 για τα εσωτερικά ηχεία, ακουστικά ή εξωτερικά ηχεία ενώ πλέον σημαντικό; τα VAIO E φτάνουν σε αυτονομία και τις 7 ώρες με τα υβριδικά γραφικά που λειτουργούν και με την GPU για games, video και photo editing, ή με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών για άλλες λειτουργίες.

Το δε on-board οπτικό drive ‘κλείνει’ όταν δε χρησιμοποιείται και όλος ο υπολιστής ανοίγει γρήγορα με το Rapid Wake + Eco. Τέλος οι VAIO λειτουργούν και σαν φορτιστές για ένα smartphone ΑΚΟΜΗ και όταν είναι κλειστοί ή σε sleep mode – πολύ χρήσιμο…

Το δε PlayMemories Home της Sony βοηθά για να έχεις καλή οργάνωση φωτό και video κλιπ ακόμη και 3D ενώ διαλέγεις: ροζ. λευκό ή και μαύρο με ροζ ‘τονισμό’.

Cool!