Μια απλά άριστη λύση για consumer χρήση.  Απόλυτα new tech!

  • Αισθητήρας Exmor™ APS HD CMOS με 16,1 ενεργά megapixel
  • Υψηλές ταχύτητες στη λήψη φωτογραφιών, έως και 7fps, με Full-time Continuous AF στη λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE, χάρη στην τεχνολογία Ημιδιαπερατού καθρέπτη
  • Σύστημα αυτόματης εστίασης TTL phase detection 15 σημείων με 3 ακριβείς σταυροειδείς αισθητήρες άμεσης απόκρισης
  • Σκόπευτρο Tru-Finder™ υψηλής ανάλυσης με κάλυψη πεδίου 100%
  • AVCHD (50i/25p) για ομαλή λήψη βίντεο υψηλής ποιότητας
  • Λειτουργία Auto Portrait Framing για άριστης ποιότητας πορτρέτα
  • Οθόνη LCD με κλίση που διευκολύνει τις λήψεις χαμηλής/υψηλής γωνίας
  • Υψηλή ευαισθησία με μεγάλο εύρος ISO 100-16000
  • Λειτουργία Clear Image Ζουμ που διπλασιάζει το ενεργό εστιακό μήκος και παράλληλα διατηρεί ακέραια τα pixel
  • Εύκολα εντυπωσιακά αποτελέσματα με τη λειτουργία Superior Auto

Με το νέο της πουλέν, η εταιρία μας βάζει για τα καλά και προσιτά στον κόσμο της ποιοτικής απεικόνισης και των SLR: η νέα φωτογραφική μηχανή SLT-A37 έχει τεχνολογία Ημιδιαπερατού καθρέφτη της Sony. Και όλη την τεχνολογία.

Ελαφριά, εύχρηστη και πολύ οικονομική φωτογραφική μηχανή η α37 έχει στόχο να “…διευρύνει τις καλλιτεχνικές επιλογές όλων, όσοι ξεφεύγουν από την compact μηχανή τους τύπου point-and-shoot (δηλαδή μηχανή για λήψη φωτογραφιών χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια).”

Η μοναδική τεχνολογία Ημιδιαπερατού καθρέπτη της Sony προσφέρει έναν ισχυρό συνδυασμό ταχείας λήψης, αυτόματης εστίασης phase detection χωρίς διακοπή και συνεχούς live προεπισκόπησης εικόνων, ακόμα και όταν τραβάτε βίντεο Full HD (50i/25p). Το σύστημα ακριβείας αυτόματης εστίασης 15 σημείων διαθέτει 3 σταυροειδείς αισθητήρες και με τη λειτουργία Object Tracking AF κρατάει σε έντονη εστίαση πρόσωπα και γρήγορα κινούμενα αντικείμενα.

Με την SLT-A37 θα συλλάβετε όλη την ένταση και την ομορφιά των σημαντικών στιγμών σας, από την αγωνία του αγώνα, μέχρι τα αυθόρμητα οικογενειακά πορτρέτα.

Με την τεχνολογία Ημιδιαπερατού καθρέπτη, η φωτογραφική μηχανή α37 μπορεί να «πιάνει» τη δράση σε κλάσματα δευτερολέπτου με άψογα εστιασμένες εικόνες.

Πολύ hi tech και η λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE μεγεθύνει το κεντρικό τμήμα της εικόνας του αισθητήρα και προσφέρει απόλυτα λεπτομερείς φωτογραφίες σε ταχύτητες έως και 7 κάδρα το δευτερόλεπτο, ακόμα και όταν το αντικείμενό σας κινείται.

Το καδράρισμα και η εστίαση είναι πλέον απόλαυση με το υψηλής ανάλυσης σκόπευτρο Tru-Finder™, που φτάνει, ή ακόμα και ξεπερνά, τις δυνατότητες πολλών άλλων οπτικών σκοπεύτρων.

Δυνατότητες και τεχνολογία…

Αυτό το ανώτερης απόδοσης ηλεκτρονικό σκόπευτρο με υψηλή ανάλυση 1440 χιλιάδων dots, εξαιρετική αντίθεση και 100% κάλυψη πεδίου, προσφέρει τις ίδιες απίστευτες λεπτομέρειες και την ίδια καθαρότητα με την SLT-A57 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Επιπλέον, υπάρχει μία ειδική λειτουργία που συμβάλλει στην άνετη χρήση του Tru-Finder™ για όσους φορούν γυαλιά.

Είναι πολύ εύκολο να δώσετε ένα επαγγελματικό ρετουσάρισμα στις λήψεις σας. Χρησιμοποιείστε είτε το Tru-Finder™, είτε την οθόνη Clear Photo LCD με γωνία κλίσης 6,7 εκ. (2,7″), για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τις προσαρμογές στην έκθεση ή άλλες δημιουργικές ρυθμίσεις.

Η α37 δίνει τη δυνατότητα σε άπειρους φωτογράφους να έχουν άριστης ποιότητας αποτελέσματα, χωρίς κόπο.

Η λειτουργία Auto Portrait Framing αναγνωρίζει τη θέση του μοντέλου σας και «κροπάρει» τη σκηνή για να συνθέσει όμορφα πορτρέτα υψηλής ανάλυσης, με τον συνθετικό κανόνα των τρίτων.

Η τεχνολογία By Pixel Super Resolution Technology της Sony διασφαλίζει ότι τα κομμένα και ζουμαρισμένα πορτρέτα διατηρούν ακέραια τα pixels και κολακεύουν το μοντέλο σας.

Παλαιότερα για να έρθετε πιο κοντά στη δράση, έπρεπε να έχετε μαζί σας ισχυρούς τηλεφακούς. Έτσι και είναι εύκολες ιο κοντινές λήψεις υψηλής ποιότητας με τη λειτουργία Clear Image Ζουμ 2x, η οποία διπλασιάζει την ενεργή μεγέθυνση του φακού σας.

Η μοναδική τεχνολογία By Pixel Super Resolution Technology της Sony προσφέρει εκπληκτικές λεπτομέρειες, τόνους και υφές στις εικόνες. Είναι ιδανική τόσο για τα ταξίδια σας, όσο και την καθημερινότητά σας, και σας προσφέρει μέγιστο εστιακό μήκος χωρίς το επιπλέον hardware.

Ο αισθητήρας Exmor™ APS HD CMOS με 16,1 ενεργά megapixel, που διαθέτει η α37, συλλαμβάνει ιδιαίτερα λεπτομερείς και με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο φωτογραφίες και βίντεο Full HD. Επίσης, σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή εικόνων BIONZ, που επεκτείνει το εύρος της ευαισθησίας σε ISO 100-16000, εμπλουτίζει τις επιλογές σας για ατμοσφαιρικές λήψεις χαμηλού φωτισμού χωρίς φλας. Το SteadyShot INSIDE, που είναι κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις φωτογραφικές μηχανές τύπου α SLT, περιορίζει τους κραδασμούς μέχρι 4,0 stop για πιο καθαρές εικόνες με τη μηχανή στο χέρι, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε φακό A-mount.

Με την α37, δεν θα χρειάζεται πλέον να μαντεύετε ποιές είναι οι κατάλληλες ρυθμίσεις για να έχετε τέλεια αποτελέσματα σε κάθε περίσταση. Η λειτουργία Superior Auto αναγνωρίζει «έξυπνα» ένα μεγάλο εύρος σκηνών και αντικειμένων, προσαρμόζοντας την έκθεση και άλλες ρυθμίσεις για επιτυχημένα αποτελέσματα χωρίς κόπο.

Τηλεφακός ζουμ SAL18135 A-mount 18-135mm F3.5-5.6

Το κατάλληλο ταίρι για την α37 είναι ο νέος τηλεφακός ζουμ SAL18135, που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ζουμ, κατά προσέγγιση 8x, σε έναν compact φακό, τον οποίο μπορείτε να παίρνετε μαζί σας όπου πηγαίνετε. Ιδανικός σύντροφος για ταξίδια, για φωτογραφίες στο δρόμο και για καθημερινές λήψεις. Με το σχεδιασμό του φακού SAM διασφαλίζεται η ομαλή, ταχεία και αθόρυβη λειτουργία αυτόματης εστίασης, ενώ η Άμεση Χειροκίνητη Εστίαση επιτρέπει τον ακριβή συντονισμό της εστίασης για πιο εκλεπτυσμένα αποτελέσματα.

Έχουμε δε και την πλήρη γκάμα από θήκες και άλλα στιλάτα πρακτικά αξεσουάρ για την α37. Το ημίσκληρο προστατευτικό φύλλο PCK-LM11 για την LCD οθόνη της μηχανής έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να εφαρμόζει τέλεια σε αυτήν. Όλα όσα χρειάζονται οι δραστήριοι φωτογράφοι βρίσκονται στο κιτ με αξεσουάρ ACC-FW1A, που περιλαμβάνει μία επιπλέον επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50 και μία μικρή και εύχρηστη θήκη ταξιδίου LCS-AMB, η οποία προφυλάσσει την α37 και ταυτόχρονα σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε αυτήν.

Η νέα και wondertech SLT-A37 με τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη από τη Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά άμεσα: στα τέλη Μαΐου 2012!